Aldi introduceert Mucci Pepernotenijs


Speciaal voor het aankomende Sinterklaasfeest introduceert ALDI een nieuwe smaakvariant: Mucci Pepernotenijs

Introductie - Speciaal voor het aankomende Sinterklaasfeest introduceert discountketen ALDI een nieuwe smaakvariant: Mucci Pepernotenijs.

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is de smaak van het ijs gebaseerd op kruidnoten, zo laat het bedrijf weten. Ook zegt de supermarktketen dat het ijs zich goed laat combineren met een beker warme chocolademelk of een stuk warme appeltaart. ‘Of serveer een affogato als dessert door een shot hete espresso over een bolletje ijs te gieten,’ aldus Aldi. Het ijs is verkrijgbaar in een 500 ml beker.

Bron: Aldi/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel start zevende editie

Actie – De zevende editie van de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel is maandag van start gegaan. Bedoeling van de actieweek is mensen laten zien hoe eenvoudig het is om zonder vlees en zuivel te leven en wat de impact daarvan is op het klimaat. Deze editie is er extra aandacht voor Gen Z en Gen Alpha. Zij worden uitgedaagd om...

Lees berichtKetenpartijen willen 0% btw op groenten en fruit

Politiek – Ketenpartijen, retailers en politici staan vierkant achter 'Maatschappelijk akkoord 0% btw op groenten en fruit'. Zij hebben daarvoor donderdag gezamenlijk een akkoord ondertekend. Bij de ondertekening beloofden retailers dat zij bij afschaffing van de 9% btw- op groenten en fruit deze zouden doorvoeren in een prijsverlaging.

Lees bericht‘Voor het lekkerste ijs moet je naar IJs van Co in Apeldoorn’

Onderzoek - IJsbolletjes variëren in kwaliteit en in grootte. Gemiddeld wordt 1,75 euro gerekend voor een bolletje ijs, waarbij de meeste bolletjes tussen de 1,40 en 2,20 kosten. Prijsverschillen zijn er ook. Het goedkoopste bolletje ijs is 40 cent, terwijl voor de duurste 3 euro moet worden neergelegd. En voor het lekkerste ijs moeten we naar Apeldoorn.

Lees bericht

Aldi maakt betalen bij Aldi Shop & Go eenvoudiger

Supermarkt – Klanten kunnen bij de kassaloze ALDI Shop & Go in Utrecht voortaan nog eenvoudiger hun boodschappen doen en betalen. Was voorheen de ALDI Shop & Go app nodig om binnen te komen en de boodschappen te betalen, nu kunnen klanten gewoon de winkel binnenlopen en kiezen welke digitale betaalmethode de voorkeur heeft.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid