Bavaria voortaan elk jaar met nieuwe Herfstbok


Bier – Brouwerij Bavaria had al elk jaar een Herfstbok, maar introduceert nu de special edition Herfstbok 2020. Vanaf deze herfst komt de  Brabantse brouwer ieder jaar een nieuwe Herfstbok, die enkel dat jaar te verkrijgen is.

Bavaria wil de consument voortaan elk jaar verrassen. De Herfstbok van dit jaar is een toegankelijk bokbier met havermout als speciaal ingrediënt. Ook de bok, die volgend jaar gebrouwen zal worden, krijgt een verrassend ingrediënt of moutkeuze(s).

De Herfstbok 2020 heeft havermout als aanvulling op de vijf standaard soorten mout. Volgens de brouwer geeft dat een toegankelijk seizoensbier, met een subtiele hint van havermout en een soepele, bittere afdronk. De Herfstbok 2020 is dit najaar in horecagelegenheden verkrijgbaar. 

Eigen mouterij

Bavaria is de enige bierbrouwer in Nederland met een eigen mouterij op het brouwerijterrein. De brouwer en mouter kunnen daardoor makkelijk samenwerken en elkaar versterken.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

The Bar by Bavaria open op Eindhoven Airport

Luchthaven – Op Eindhoven Airport is na een verbouwing The Bar by Bavaria geopend. De verbouwing en uitbreiding van dit horecaconcept is gebeurd in samenwerking met Vermaat, Eindhoven Airport NV, PSV en Royal Swinkels Family Brewers.

Lees bericht


Bavaria en Houben introduceren Bavaria worstenbrood

Actie – De derde maandag van januari wordt aangeduid als Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Reden voor de Brabantse familiebrouwer Bavaria de handen ineen te slaan met de Brabantse worstenbroodbakker Houben Worstenbrood en op de ‘worst day of the year’ te komen met Bavaria Worstenbrood.

Lees bericht

Bavaria start grootse campagne voor Bavaria 0.0%

Campagne – De campagne voor Bavaria 0.0% wordt de grootste in de geschiedenis van de Brabantse bierbrouwer Swinkels Family Brewers, waartoe het biermerk behoort, en moet de consument overtuigen dat de variant amper is te onderscheiden van alcoholhoudend pils.

Lees bericht

Bavaria onthult 0.0% brouwerijinstallatie Fenix

Brouwerij - Brouwerij Bavaria, onderdeel van Swinkels Family Brewers, onthult vandaag haar nieuwste 0.0% brouwinstallatie voor alcoholvrij en alcoholarm bier. Deze brouwinstallatie, genaamd Fenix, stelt Bavaria in staat om een nieuw alcoholvrij bier te brouwen dat de toets met een alcoholhoudend pils ruimschoots kan doorstaan.

Lees bericht



Royal Swinkels breidt marktaandeel in Georgië verder uit

Biermarkt – Royal Swinkels Family Brewers heeft de eigen marktpositie in Georgië fors uitgebreid. Door een minderheidsbelang te nemen van 40% in de brouwerij Argo, een van de vier leidende biermerken in dat land, bouwt het familiebedrijf het huidige marktaandeel van 15 procent in de verder uit. Royal Swinkels Family Brewers kreeg in 2016 voet aan de grond in Georgië door een licentieovereenkomst met...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid