Beekse Bergen Safari Resort bouwt gestaag door


Restaurant Labadi in Beekse Bergen

Leisurepark - Met het storten van de fundering van het nieuwe centrumgebouw zijn sinds deze week alle gebouwen van het nieuwe hotel op Beekse Bergen Safari Resort in aanbouw. Van de 112 Savanne Rooms & Suites zijn van een aantal de buitenmuren al te zien, net als van de nieuwe stal en de dierenschuilhutten op de savanne. 

De bouw ligt op schema: de opening staat gepland voor voorjaar 2023. De Savanne Rooms & Suites, die allemaal komen met hotelservice. Het hotel is een uitbreiding van het Safari Resort, dat in 2018 werd geopend. Hier zijn al 225 accommodaties, twee savannes, twee leeuwenvlaktes en een grote waterplas met zeehonden te vinden.

Service

Met deze nieuwe fase wil het park gasten nog meer mogelijkheden bieden. Stephanie Struis, general manager van het Safari Resort: “Uit onderzoek is gebleken dat gasten graag de mogelijkheid willen hebben om een kortere periode, bijvoorbeeld één of twee nachten, bij ons te verblijven.” Daarnaast is er volgens Struis een grote vraag naar ontzorging. “We bieden ze hier daarom een luxe hotelkamer, voorzien van alle gemakken en waar gasten kunnen aanschuiven voor het ontbijt en diner.”

Ganvie Village

Begin juni opende het nieuwe centrumgebouw. Het splinternieuwe gebouw heeft de naam Ganvie Village meegekregen. Net iets minder dan een jaar nadat het oorspronkelijke gebouw afbrandde, kan er weer worden gezwommen, gedineerd en gespeeld. De gastenservice is eveneens naar Ganvie Village verplaatst en er is ook een ruimte voor zakelijke bijeenkomsten en familiefeesten. 

Bron: Beekse Bergen/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eerste ledendag Summit 2022 van GemaQ

Petrol – Midden mei liet SWO de Splinter weten dat de naam van de organisatie werd gewijzigd in GemaQ. De veranderende markt lag aan die naamswijziging ten grondslag, zo liet de inkoop- en marketingorganisatie voor zelfstandige tankstationondernemers toen weten. Onlangs organiseerde GemaQ de eerste relatie- en ledendag Summit 2022.

Lees bericht


SPAR opent tijdelijke winkel in Beekse Bergen

Leisure  – SPAR opent op Beekse Bergen een tijdelijke winkel. De tijdelijke locatie is noodzakelijk nadat een brand in het hoofdgebouw van het vakantiepark in Hilvarenbeek in juni ook de SPAR enjoy winkel van Peter en Leny den Haag in de as legde.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid