SPAR opent tijdelijke winkel in Beekse Bergen


De SPAR Enjoy zoals die er uit zag voor de brand / Foto bij: SPAR Enjoy

Leisure  – SPAR opent op Beekse Bergen een tijdelijke winkel. De tijdelijke locatie is noodzakelijk nadat een brand in het hoofdgebouw van het vakantiepark in Hilvarenbeek in juni ook de SPAR enjoy winkel van Peter en Leny den Haag in de as legde.

In de afgelopen weken is met man en macht gewerkt om een noodvoorziening te realiseren waarmee SPAR weer kan zorgen voor gemak voor de vakantiegangers. Zeker nu het hoogseizoen in volle gang is en het park volledig is volgeboekt, is de gemakswinkel noodzakelijk. Door middel van een (tijdelijke) tent van 100 m², een broodkraam en een container voor de non-food artikelen is de verkoop op 23 juni weer van start gegaan (gestart is met de verkoop van brood). Het assortiment is door de kleinere winkeloppervlakte enigszins aangepast maar van alle artikelgroepen zijn producten verkrijgbaar. Inmiddels is de tijdelijke winkel vanaf week 30 weer volledig geopend. Deze blijft volgens de huidige planning beschikbaar tot 1 november (einde seizoen). Of deze tijdelijke oplossing tussen 1 november en april 2022 blijft wordt nog bekeken, mogelijk wordt er afgeschaald.

De plannen worden nu uitgewerkt om de afgebrande winkel opnieuw op te bouwen. Deze krijgt dezelfde oppervlakte als de voormalige winkel van ca. 335 m². De opening daarvan staat gepland op april 2022.

Bron: Spar/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws





Chantal de Rijk nieuwe Commercieel Directeur SPAR

Benoeming - SPAR kondigt de komst van Chantal de Rijk aan als de nieuwe Commercieel Directeur van het bedrijf. De Rijk heeft ruime ervaring in zowel de retail als in foodservice. Zij komt per 1 juli en zal Geeske Burema opvolgen, die deze rol de afgelopen vier jaar heeft vervuld.

Lees bericht


Eerste Nederlandse Circle K opent bij station Bijleveld

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Deze nu nog in de TotalEnergies-uitstraling staande shop wordt de komende tijd binnen een week verbouwd en is dan eind maart toegankelijk als Circle K voor de reiziger. Na Bijleveld volgen voor 1 mei 2024 de...

Lees bericht

Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid