Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar voortaan gratis


Een gezonde generatie begint bij gezond eten

Formulenieuws - Saladebar SLA laat kinderen tot en met 10 jaar vanaf Moederdag voortaan gratis eten. Hiermee steunt SLA het doel dat is gesteld door organisatie de Gezonde Generatie: om de Nederlandse jeugd in 2040 de gezondste van de wereld te maken. De Gezonde Generatie is een initiatief van samenwerkende gezondheidsfondsen en de Nederlandse overheid.

SLA biedt elk seizoen een goed uitgedacht menu met voedzame salades, wraps, soepen en warme stews vol verse, duurzame en lokale producten. Op die manier wil de formule laten zien dat kiezen voor gezond makkelijk is. De gerechten worden in verschillende vormen aangeboden: eat-in, take away en bezorging.  Het gratis eten voor de kinderen geldt uitsluitend voor het eten op locatie.

SLA-oprichters Nina en Jop richten willen met het gratis aanbieden van gerechten voor de kinderen een bijdrage leveren aan een gezonde generatie. Volgens de ondernemers begint een gezonde generatie door een gezonde basis te creëren voor alle opgroeiende kinderen in Nederland. Nu krijgt slechts 4 op de 10 jongeren in Nederland genoeg groenten binnen. Daarom maakt de saladebar op Moederdag bekend dat kinderen tot en met 10 jaar elke dag gratis met hun ouders mee eten bij al hun 13 vestigingen in Nederland. Wanneer een volwassene een maaltijd besteld, krijgen ze daar 1 gratis maaltijd voor het kind bij. Kinderen kunnen hun eigen bowl samenstellen bestaande uit energieboosters (graan, zaad, peul), vitaminebommetjes (veggies) en krachtpatsers (eiwitten).

Bron: SLA/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsSLA wil landelijk uitbreiden en zoekt groeigeld

Formulenieuws – Het fast casual concept SLA zoekt groeikapitaal voor haar landelijke uitbreiding en wil op die manier samen met klanten, collega’s, leveranciers en investeerders bijdragen aan het versnellen van de transitie naar plant-focused eten. Ruim 600 duizend euro is inmiddels toegezegd. Het bedrijf verdubbelde afgelopen twee jaar naar een omzet van 6 miljoen euro.

Lees bericht

Saladerecepten en dressing van SLA voortaan bij Crisp

Bezorgservice – Crisp en SLA hebben elkaar gevonden in hun missie om beter eten voor meer mensen mogelijk te maken. Online supermarkt Crips start daarom vanaf zaterdag 6 augustus met de verkoop van vier saladerecepten van Nina Pierson (36) en de saladedressings van SLA.

Lees bericht

Formule SLA wil uitbreiden door franchising

Formulenieuws - Saladebar SLA, pionier op het gebied van gezond, plantaardig en lekker eten, telt momenteel 13 vestigingen, maar het bedrijf wil verder groeien. De komende jaren willen de oprichters van SLA het aantal vestigingen, zowel binnen Nederland als in Europa verder uitbreiden. Het bedrijf gaat daarvoor op zoek naar franchisers.

Lees bericht


Saladebar Albert Heijn voortaan in 100 winkels

Formulenieuws - Na een succesvolle pilot in meerdere winkels rolt Albert Heijn het concept Saladebar uit naar 100 winkels. Bij deze locties zitten ook AH to go’s. De Saladebar is onderdeel van de versafdeling, waar vers, gezond en gemak voor de klant centraal staan.

Lees bericht

SLA krijgt EKO-keurmerk en start landelijke bezorging

Formulenieuws – SLA, de biologische saladebar, is bekroond met het EKO-keurmerk en breidt de activiteiten dit najaar uit met een cateringmenu, dat landelijk verkrijgbaar is. Het EKO-keurmerk 100% wordt aan SLA toegekend omdat het volledige aanbod van de sladebar vanaf nu 100% gecertificeerd is. In Nederland zijn er nu tien winkels voorzien van dit EKO-keurmerk 100%, waarvan twee kleinere horecazaken in Amsterdam. Met SLA...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid