Blue Band lanceert als eerste in Nederland een papieren kuip


De Blue Band in de nieuwe papieren verpakking

Introductie - Als eerste in Nederland lanceert Blue Band een kuip die gemaakt is van papier. De innovatieve kuip is vrij van plastic, 100% recyclebaar en mag gewoon bij het papierafval weggegooid worden. Naast de nieuwe verpakking, introduceert Blue Band eveneens een vernieuwd ontwerp dat duidelijk de zes natuurlijke ingrediënten van Roombeter visualiseert.

Na een ontwikkelingsproces van vier jaar heeft Blue Band Roombeter nu niet alleen een klimaatimpact die minstens 75% lager is dan traditionele koeienboter, maar is de verpakking ook beter voor de planeet. Bas Michel, Country Manager Nederland: “Met Blue Band willen we bijdragen aan een milieuvriendelijke wereld. Vanuit Upfield is de ambitie om de hoeveelheid plastic in onze verpakkingen tegen 2030 met 80% te verminderen. Daarom zijn we verheugd om onze Roombeter te introduceren in een innovatieve papieren kuip.” De Blue Band Roombeter  in de papieren kuip is vanaf 4 maart beschikbaar.

Bron: Upfield/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDe Pizzabakkers komen met plant-based pizza

Formulenieuws – De Pizzabakkers komen in april met een plant-based pizza, die ontwikkeld is met een team van plant-basedspecialisten. De plant-based pizza, met de naam ’Nduja Vegana, staat vooralsnog tijdelijk op het menu.

Lees bericht

Nog veel misvattingen over plantaardige voeding

Onderzoek – Over plantaardig eten blijken nog veel misvattingen te zijn. Zo denken veel Nederlanders ten onrechte dat plantaardige alternatieven voor vlees, vis of zuivel altijd bewerkt zijn (29%), een plantaardig dieet moeilijk is (28%) en bovendien duurder dan een dieet met meer vlees (28%).

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid