Boerschappen opent drive Thru in Bredt


Initiatief van Boerschappen tijdens lockdown om lokale producten te verkopen vanuit foodtrucks

Drive Thru – Boerschappen, Home Made Chefs en Tasty Lemon hebben een drive thru georganiseerd met verschillende foodtrucks op het parkeerterrein van STRND in Breda. Bezoekers kunnen vanuit de auto hun producten en gerechten bij de verschillende foodtrucks bestellen en vervolgens meenemen, of in de auto opeten.

Bezoekers kunnen online een ticket kopen, waarmee je op een gewenst tijdstip de maaltijd bij een van de foodtrucks kunt ophalen. Die reservering is er om te voorkomen dat het op bepaalde tijdstippen te druk wordt. Boerschappen wil met het initiatief ook boeren helpen met hun voorraden. Daarnaast is er ook één foodtruck beschikbaar voor een lokale horecaondernemer om zijn gerechten te verkopen.

Maaltijd voor een ander

Wie een maaltijd voor een ander wil kopen kan ook terecht. In samenwerking met diverse lokale partners en de gemeente Breda zijn ook maaltijden te bestellen en aan te schaffen voor hulpbehoevenden.

‘Even erop uit met je hele gezin terwijl je allemaal veilig in de auto blijft,’ schrijft Boerschappen over het drive thru initiatief. Al rijdend gerechten oppikken bij de diverse foodtrucks met ook nog eens entertainment, zo laat de organisatie enthousiast weten. Want dat is er ook op bepaalde tijden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Boerschappen gaat 40.000 kg ‘verzopen’ Limburgse kersen redden

Voedselverspilling - Maaltijdboxenbedrijf Boerschappen, ZLTO en De Fruitboerderij uit Baarlo gaan 40 duizend kilo beschadigde morellen kersen verwerken tot 100% puur sap. De actie volgt op de heftige regenval en overstromingen van vorige week in Limburg. Nederlanders kunnen nu Limburgers in nood een handje helpen door per direct 100% puur kersensap te bestellen.

Lees bericht


Amsterdam opent eerste tijdelijke vegan-teststraat

Vegan - In het weekend van 27 en 28 maart openen Violife en Vegan Burger Brothers ‘s werelds eerste pop-up vegan teststraat. Bij de alternatieve teststraat is gratis een volledig plantaardige cheeseburger af te halen. De testlocatie is per auto via een drive thru te bezoeken bij Club Atelier in Amsterdam. 

Lees bericht

Bufkes krijgt in Roermond eerste drive thru

Formulenieuws - Het Bourgondische foodconcept Bufkes heeft op het Retailpark in Roermond de eerste eigen drive thru geopend. De sluiting van de horeca zorgt ervoor dat formules zich steeds vaker bewegen op de markt van afhalen en bezorgen.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid