Burger Business opent in Emmen zesde locatie


Bij Burger Business in Emmen kunnen de klanten hun eigen burger samenstellen

Formulenieuws – Burgerrestaurant Burger Business heeft een locatie geopend in Emmen. Het is de zesde vesting van deze hamburgerformule, waar je als consument de mogelijkheid hebt om je hamburger zelf samen te stellen.

De menukaart van Burger Business Emmen kent een verscheidenheid aan burgers: met beef, krokante kip en diverse vegetarische varianten. Maar volgens ondernemer Michael Schimmel zijn vooral de zogenoemde Build Your Own burgers populair. “Bij ons kun je jouw hamburger helemaal zelf samenstellen; van de burger zelf tot de toppings en sauzen.”

Burger Business richt zich volledig op online bestellen via hun website. “Je kunt ervoor kiezen om je bestelling af te halen of hem door ons te laten bezorgen”, laat Schimmel weten. “We bezorgen alle dagen van de week van 16:30 tot 20.00 uur in een groot deel van Emmen.”

Zes vestigingen

Met de opening in Emmen staat de teller voor Burger Business nu op zes vestigingen in Nederland. Voor de komende tijd staan er nog meer openingen op de planning, laat de franchiseformule weten. Burger Business is een groeiende formule in Nederland. Sinds 2023 Burger Business is een franchiseformule van Food Franchise Company (FFC), waar ook cafetariaformule Kwalitaria onderdeel van is.

Bron: ffc/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

KHN lanceert het Fastservice Manifest

Actie – Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en zes fastservice-bedrijven hebben de afgelopen maanden gewerkt aan een Fastservice Manifest. Doel is actief bij te dragen aan een gezondere voedselomgeving.

Lees bericht


Kwalitaria doneert 30.000 euro aan kinderen Voedselbank

Formulenieuws - Namens alle 136 vestigingen heeft Kwalitaria een cheque ter waarde van 30.000 euro uitgereikt aan Stichting Kinderen van de Voedselbank. Het bedrag is mede tot stand gekomen door de gasten van de cafetariaformule: voor elk verkocht kindermenu gaat er een donatie naar de stichting, die zich inzet tegen de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland.

Lees bericht

Online bestelde vega-snacks groeien met 24% bij Kwalitaria

Formulenieuws – Steeds vaker zijn er vegetarische snacks en gerechten te vinden o de menukaart van Kwalitaria. De cafetariaformule merkt dan ook de vraag naar alternatieven zonder vlees stijgen. In het eerste kwartaal van dit jaar, werden online 24% meer vegetarische gerechten besteld.

Lees bericht

Cafetariaformule Kwalitaria ziet vega aandeel groeien

Formulenieuws – De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule. De ruim 135 vestigingen hebben een steeds uitgebreider vega assortiment met onder andere burgers, snacks en friet specials.

Lees bericht


Kwalitaria’s pop-up store Vegataria sluit de deuren

Formulenieuws - Vegataria, het volledige vegetarische cafetaria van Kwalitaria, sluit per 1 december de deuren. De pop-upstore in Groningen, die sinds afgelopen zomer open was, kende het assortiment van een Kwalitaria maar dan 100% vegetarisch. De ‘vega snack stek’, zoals Vegataria zichzelf presenteerde, werd positief ontvangen, maar kende toch onvoldoende klanten.

Lees bericht

Kwalitaria Prinsenland verkozen tot Kwalitaria van het Jaar

Formulenieuws - Kwalitaria Prinsenland uit Rotterdam mag zich een jaar lang Kwalitaria van het Jaar noemen. Na beoordelingen van een vakjury, mystery visits en een stemronde, werd tijdens de jaarlijkse Ondernemersdag van de cafetariaformule de winnende vestiging van 2023 bekend gemaakt. Trotse ondernemer Gianmarco Tutone nam de gouden bezorgfiets en wisseltrofee in ontvangst.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid