Burger King kiest in Europa voor De Vegetarische Slager


Fastfood - Diverse media melden vandaag dat De Vegetarische Slager de vegetarische burger van Burger King in Europa gaat leveren. Zij doen dat naar aanleiding van een bericht van persbureau AP dinsdag. De Vegetarische Slager maakt sinds bijna een jaar onderdeel uit van Unilever. Dat de Vegetarische Slager de producent wordt van de vegetarische Whopper in Europa is opmerkelijk omdat de VS heeft gekozen voor het bedrijf Impossible Foods. Naar het schijnt wordt die burger voor de Europese markt niet goed genoeg bevonden, waardoor gekozen is voor De Vegetarische Slager. 2.400 Burger King-locaties De Vegetarische Slager, opgericht door Jaap Korteweg, is in Nederland ook producent van de vegetarische lijn van Mora en de plantaardige burgers van de snackbarketen Smullers op de NS-stations. Met de 2.400 Burger King-locaties is Europa krijgt het bedrijf een enorme impuls. De vegetarische hamburger komen er vanaf dinsdag aanstaande te liggen. Eerder is gemeld dat Impossible Foods een aanvraag heeft ingediend om te mogen verkopen in Europa. Die aanvraag loopt nog. Goedkeuring is nog niet gegeven omdat de burgers genetisch gemodificeerde ingrediënten bevatten. Bron: @FoodClicks Fastfood - Diverse media melden vandaag dat De Vegetarische Slager de vegetarische burger van Burger King in Europa gaat leveren. Zij doen dat naar aanleiding van een bericht van persbureau AP dinsdag. De Vegetarische Slager maakt sinds bijna een jaar onderdeel uit van Unilever. Dat de Vegetarische Slager de producent wordt van de vegetarische Whopper in Europa is opmerkelijk omdat de VS heeft gekozen voor het bedrijf Impossible Foods. Naar het schijnt wordt die burger voor de Europese markt niet goed genoeg bevonden, waardoor gekozen is voor De Vegetarische Slager. 2.400 Burger King-locaties De Vegetarische Slager, opgericht door Jaap Korteweg, is in Nederland ook producent van de vegetarische lijn van Mora en de plantaardige burgers van de snackbarketen Smullers op de NS-stations. Met de 2.400 Burger King-locaties is Europa krijgt het bedrijf een enorme impuls. De vegetarische hamburger komen er vanaf dinsdag aanstaande te liggen. Eerder is gemeld dat Impossible Foods een aanvraag heeft ingediend om te mogen verkopen in Europa. Die aanvraag loopt nog. Goedkeuring is nog niet gegeven omdat de burgers genetisch gemodificeerde ingrediënten bevatten. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



De Vegetarische Slager introduceert de Cordon Blij

Introductie – Ter gelegenheid van de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel introduceert De Vegetarische Slager een vegan variant op de cordon bleu. De Cordon Blij biedt de bekende gelaagdheid van een knapperige buitenkant en een romige kern van vegan ham en plantaardige kaas.

Lees bericht

Tomra introduceert de ‘slimme prullenbak’ SmartBin

Introductie – Emballagefabrikant Tomra en Tikkie introduceren op de Horecava de SmartBin. Bij deze ‘slimme prullenbak’ kunnen gasten van horeca- en fastfoodketens zelf hun herbruikbare bekers inleveren en het betaalde statiegeld via een Tikkie QR-code direct op hun rekening laten storten.

Lees bericht

Yum! Brands neemt 218 restaurants over van EG Group

Buitenland – Yum! Brands' KFC heeft aangegeven dat het 218 restaurants zal overnemen van zijn grootste franchisenemer EG Group in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Yum Brands neemt de locaties over om de groeistrategie in Groot-Brittannië en Ierland te versnellen.

Lees bericht


Eazie en Vegetarische Slager openen foodbar op Utrecht CS

Actie - De Vegetarische Slager en Asian Good foodbar Eazie openen gezamenlijk een tijdelijke Foodbar op Utrecht Centraal Station. Het doel is om de gasten van de locatie te inspireren om vaker te genieten van flexitarisch, vegetarisch of vegan eten. Als motto is daarom gekozen voor ‘Proef jij het verschil?’

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid