De Vegetarische Slager opent grootste plantaardige slagerij


De Vegetarische Slagerij heeft aan de Pannekoekstraat in Rotterdam op Dierendag de grootste plantaardige slagerij geopend / Foto bij: The Vegetarische Slager

Actie - De Vegetarische Slager heeft op Dierendag de grootste plantaardige slagerij geopend. Het is tevens de 13e verjaardag van het merk. De slagerij, die vijf dagen per week open is, is gevestigd aan de Pannekoekstraat 18A in Rotterdam. 

De producten van de Vegetarische Slager zijn inmiddels verkrijgbaar in meer dan 55 landen bij ruim 40.000 verkooppunten. De locaties die de producten aanbieden variëren van fastfoodformules tot individuele restaurants en stationslocaties. Bij Burger King in Duitsland, waar De Vegetarisch Slager ook aan levert, is inmiddels een op de vijf bestelde Whoppers een plantaardige burger.

De Vegetarische Slager opende eerder tijdelijke initiatieven zoals restaurant De Vleesch Lobby in Den Haag. Vorig jaar opende het merk een restaurant in Rotterdam dat vrijwel dagelijks was uitverkocht. In de slagerij kunnen de mensen de producten ter plekke nuttigen, maar ook meenemen naar voor thuis. Het is de bedoeling dat de vegetarische slagerij permanent geopend blijft.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Tomra introduceert de ‘slimme prullenbak’ SmartBin

Introductie – Emballagefabrikant Tomra en Tikkie introduceren op de Horecava de SmartBin. Bij deze ‘slimme prullenbak’ kunnen gasten van horeca- en fastfoodketens zelf hun herbruikbare bekers inleveren en het betaalde statiegeld via een Tikkie QR-code direct op hun rekening laten storten.

Lees bericht

Subway meeste vegan opties van grote fastfood ketens

Analyse - In Nederland heeft Subway de meeste vegan opties van alle grote fastfoodketens. Bij deze lunchformule is 12% van de hoofdgerechten helemaal plantaardig te bestellen. Ook bieden ze iedere woensdag de ‘Vegan Supreme’ patty op basis van quinoa en kikkererwten aan als ‘Sub of the Day’.

Lees bericht



Burger King opent vegan-locatie op Leicester Square

Buitenland – Burger King heeft in de flagship store op Leicester Square in Londen een volledig vegan restaurant geopend. Voor een pilot-periode van een maand spelen op deze locatie producten zoals de Plant-based Whopper en Vegan Royale de hoofdrol. Daarnaast zijn er 15 nieuwe vegan items aan het menu toegevoegd.

Lees bericht

EG Group opent ‘Texaco foodcourt’ Honselersdijk

Petrol – De opening stond gepland half december, maar dinsdag was het zover; op bedrijventerrein Elsenbosch bij Honselersdijk heeft de EG Group haar nieuwste Texaco-tankstation geopend. Niet als standalone, maar in combinatie met verschillende foodformules. Formules die door de EG Group worden gerund.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid