Burger King komt met ‘voordring app’


Formulenieuws - Als eerste fastserviceketen in Nederland introduceert Burger King een app waarmee je als gast zelf kunt bestellen. Met de app kies je het restaurant, plaats je de bestelling, betaal je via iDeal en laat je weten dat je er bent om je bestelling mee te nemen. Omdat je op die manier met niemand rekening hoeft te houden krijgt de ‘voordring-app’ ook een campagne die dit gedrag stimuleert.

Juist de vernieuwde bestelprocedure is wat de Burger King app bijzonder maakt, zo laat de formule weten. Want naast bestellen aan de counter of de orderkiosk geeft de app je de vrijheid om overal en op ieder moment je bestelling door te geven. Zonder tussenkomst van een medewerker van Burger King.

Dring lekker voor, laat de fastfoodketen daarom weten aan de klanten. ‘Het klinkt asociaal, maar niemand wil in de rij staan, zeker nu niet. Liefst maak je zo min mogelijk contact en bestel je veilig en verantwoord op je eigen telefoon. Eigenlijk is een beetje minder sociaal helemaal niet zo erg en is de nieuwe bestel-functie in de Burger King app precies wat je nodig hebt in tijden van Corona’. De restaurantketen roept de klanten daarom vooral op de app te downloaden en voor te dringen, te sparen voor producten en gebruik te maken van asociaal veel voordeel. Of is dat heel erg asociaal, vraagt Burger King zich af?

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Burger King opent vegan-locatie op Leicester Square

Buitenland – Burger King heeft in de flagship store op Leicester Square in Londen een volledig vegan restaurant geopend. Voor een pilot-periode van een maand spelen op deze locatie producten zoals de Plant-based Whopper en Vegan Royale de hoofdrol. Daarnaast zijn er 15 nieuwe vegan items aan het menu toegevoegd.

Lees bericht


EG Group opent ‘Texaco foodcourt’ Honselersdijk

Petrol – De opening stond gepland half december, maar dinsdag was het zover; op bedrijventerrein Elsenbosch bij Honselersdijk heeft de EG Group haar nieuwste Texaco-tankstation geopend. Niet als standalone, maar in combinatie met verschillende foodformules. Formules die door de EG Group worden gerund.

Lees bericht
Previcus helpt Sligro-klanten met juiste WOZ-waarde

Diensten - Veel ondernemers en particulieren betalen te veel belasting, omdat de WOZ-waarde van hun pand(en) te hoog is vastgesteld. Sligro gaat daar samen met Previcus Vastgoed wat aan doen. Ondernemers die twijfelen over de juistheid van hun aanslag kunnen met de adviesdienst samen optrekken en bezwaar aan tekenen.

Lees bericht

Burger King krijgt nieuwe merkidentiteit

Formulenieuws – Burger King heeft voor het eerst in 20 jaar een volledige rebranding ondergaan. Voor de nieuwe visuele identiteit is gekozen omdat het merk de ambitie heeft om het gehele assortiment aan te bieden zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. De komende periode wordt de nieuwe identiteit zichtbaar in de restaurants en in de uitingen.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid