Burger King komt met ‘voordring app’


Formulenieuws - Als eerste fastserviceketen in Nederland introduceert Burger King een app waarmee je als gast zelf kunt bestellen. Met de app kies je het restaurant, plaats je de bestelling, betaal je via iDeal en laat je weten dat je er bent om je bestelling mee te nemen. Omdat je op die manier met niemand rekening hoeft te houden krijgt de ‘voordring-app’ ook een campagne die dit gedrag stimuleert.

Juist de vernieuwde bestelprocedure is wat de Burger King app bijzonder maakt, zo laat de formule weten. Want naast bestellen aan de counter of de orderkiosk geeft de app je de vrijheid om overal en op ieder moment je bestelling door te geven. Zonder tussenkomst van een medewerker van Burger King.

Dring lekker voor, laat de fastfoodketen daarom weten aan de klanten. ‘Het klinkt asociaal, maar niemand wil in de rij staan, zeker nu niet. Liefst maak je zo min mogelijk contact en bestel je veilig en verantwoord op je eigen telefoon. Eigenlijk is een beetje minder sociaal helemaal niet zo erg en is de nieuwe bestel-functie in de Burger King app precies wat je nodig hebt in tijden van Corona’. De restaurantketen roept de klanten daarom vooral op de app te downloaden en voor te dringen, te sparen voor producten en gebruik te maken van asociaal veel voordeel. Of is dat heel erg asociaal, vraagt Burger King zich af?

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Tomra introduceert de ‘slimme prullenbak’ SmartBin

Introductie – Emballagefabrikant Tomra en Tikkie introduceren op de Horecava de SmartBin. Bij deze ‘slimme prullenbak’ kunnen gasten van horeca- en fastfoodketens zelf hun herbruikbare bekers inleveren en het betaalde statiegeld via een Tikkie QR-code direct op hun rekening laten storten.

Lees bericht


Subway meeste vegan opties van grote fastfood ketens

Analyse - In Nederland heeft Subway de meeste vegan opties van alle grote fastfoodketens. Bij deze lunchformule is 12% van de hoofdgerechten helemaal plantaardig te bestellen. Ook bieden ze iedere woensdag de ‘Vegan Supreme’ patty op basis van quinoa en kikkererwten aan als ‘Sub of the Day’.

Lees bericht



Burger King opent vegan-locatie op Leicester Square

Buitenland – Burger King heeft in de flagship store op Leicester Square in Londen een volledig vegan restaurant geopend. Voor een pilot-periode van een maand spelen op deze locatie producten zoals de Plant-based Whopper en Vegan Royale de hoofdrol. Daarnaast zijn er 15 nieuwe vegan items aan het menu toegevoegd.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid