Cateraar CIRFOOD introduceert de Twist’d


De Twist'd van CIRFOOD zoals die staat bij het Provinciehuis in Friesland / Foto bij: Lucas Kemper

Catering - CIRFOOD heeft als eerste bedrijfscateraar in Nederland de Twist’d aangeschaft en deze speciaal geïmporteerd. De cateraar  introduceert daarmee een smakelijk en vernieuwend tosti concept waarmee de cateraar ‘het beste van alle werelden aan de gasten kan geven’.

De machine perst de vulling tussen twee sneetjes brood, een wrap, wafel etc., en snijdt en sluit de tosti in één keer. Dankzij de unieke technologie kunnen warme en koude ingrediënten en texturen naadloos worden gecombineerd, waardoor je razendsnel in 40 seconden innovatieve sandwiches kunt maken. Door de unieke vorm van het apparaat is het mogelijk extra vulling toe te voegen. De machine haalt ook het beste uit elk ingrediënt, of het nu zout of zoet is.

Compact

De sandwiches worden á la minute voor het oog van de gasten gemaakt, altijd vers en zonder verspilling. Door de compacte vorm heeft het apparaat een minimum aan ruimte nodig.

Bron: CIRFOOD/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Innergy brengt gezondere pomodorosaus voor schoolkantines

Catering – Cateraar Innergy in Zevenbergen is sinds begin deze maand de nieuwe naam van Catermaat De Reus. De naam staat voor de innerlijke energie die het cateringbedrijf drijft én voor de innerlijke kracht waar het eten en drinken voor zorgt. Na eerdere succesvolle introducties van Sweet Mustard Culidressing en Sweet Chilisauce, lanceert de schoolcateraar nu de Pomodoro & Peperone Culisauce.

Lees bericht




Het Land van Vitam geeft de eerste oogst

Catering - In het voorjaar ging het Land van Vitam van start en inmiddels is de eerste oogst een feit. Het idee voor het Land van Vitam kwam in stand door Vitam en Schevichoven Groeit! en omvat een samenwerking tussen vier partijen. Het initiatief omvat regeneratieve landbouw, waarbij een bijdrage wordt aan bodemherstel en biodiversiteit, aan de CO2-reductie, koolstofvastlegging...

Lees bericht

HAK en Turff gaan studenten inspireren zelf te koken

Studenten – Afhaalmaaltijden zijn in trek bij uitwonende studenten. Zo’n 40 procent bestelt minimaal een keer per week eten. Het gaat dan vaak om pizza, sushi of een kapsalon. Ook geeft 35 procent van de studenten meer uit aan kant-en-klaarmaaltijden. Omdat deze maaltijden vaak te weinig groenten bevatten, slaan HAK en studenten-startup Turff de handen ineen om studenten vaker een maaltijd zelf...

Lees bericht



© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid