Cateraar CIRFOOD introduceert de Twist’d
_1080_721_90.jpg)
Catering - CIRFOOD heeft als eerste bedrijfscateraar in Nederland de Twist’d aangeschaft en deze speciaal geïmporteerd. De cateraar introduceert daarmee een smakelijk en vernieuwend tosti concept waarmee de cateraar ‘het beste van alle werelden aan de gasten kan geven’.
De machine perst de vulling tussen twee sneetjes brood, een wrap, wafel etc., en snijdt en sluit de tosti in één keer. Dankzij de unieke technologie kunnen warme en koude ingrediënten en texturen naadloos worden gecombineerd, waardoor je razendsnel in 40 seconden innovatieve sandwiches kunt maken. Door de unieke vorm van het apparaat is het mogelijk extra vulling toe te voegen. De machine haalt ook het beste uit elk ingrediënt, of het nu zout of zoet is.
Compact
De sandwiches worden á la minute voor het oog van de gasten gemaakt, altijd vers en zonder verspilling. Door de compacte vorm heeft het apparaat een minimum aan ruimte nodig.
Bron: CIRFOOD/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Appèl introduceert eigen Bali Coco nootjesmix
Introductie – Cateraar Appèl heeft samen met NoyNuts een eigen snack ontwikkeld. De nootjesmix Appèl Bali Coco nootjesmix verenigt een lekkere snack en een verantwoorde keuze.
Lees berichtInnergy brengt gezondere pomodorosaus voor schoolkantines
Catering – Cateraar Innergy in Zevenbergen is sinds begin deze maand de nieuwe naam van Catermaat De Reus. De naam staat voor de innerlijke energie die het cateringbedrijf drijft én voor de innerlijke kracht waar het eten en drinken voor zorgt. Na eerdere succesvolle introducties van Sweet Mustard Culidressing en Sweet Chilisauce, lanceert de schoolcateraar nu de Pomodoro & Peperone Culisauce.
Lees berichtGrote bedrijfscateraars gaan voor 60% over op plant-based
Catering - ISS, Leo Catering en Sodexo committeren zich aan de doelstelling van Wakker Dier om dierlijke producten voor een groot deel te vervangen door plant-based. Daarmee hebben alle grotere bedrijfscateraars gehoor gegeven aan de wens van Wakker Dier.
Lees berichtAppèl introduceert plantaardige American Cookie
Introductie – Cateraar Appèl introduceert een plantaardige milk cookie. Samen met de vaste leverancier heeft Appèl leverancier de variant ontwikkeld als een belangrijke stap in de eiwittransitie.
Lees berichtHet Land van Vitam geeft de eerste oogst
Catering - In het voorjaar ging het Land van Vitam van start en inmiddels is de eerste oogst een feit. Het idee voor het Land van Vitam kwam in stand door Vitam en Schevichoven Groeit! en omvat een samenwerking tussen vier partijen. Het initiatief omvat regeneratieve landbouw, waarbij een bijdrage wordt aan bodemherstel en biodiversiteit, aan de CO2-reductie, koolstofvastlegging...
Lees berichtHAK en Turff gaan studenten inspireren zelf te koken
Studenten – Afhaalmaaltijden zijn in trek bij uitwonende studenten. Zo’n 40 procent bestelt minimaal een keer per week eten. Het gaat dan vaak om pizza, sushi of een kapsalon. Ook geeft 35 procent van de studenten meer uit aan kant-en-klaarmaaltijden. Omdat deze maaltijden vaak te weinig groenten bevatten, slaan HAK en studenten-startup Turff de handen ineen om studenten vaker een maaltijd zelf...
Lees bericht