CIRFOOD nieuwe cateraar Provincie Fryslân


Voor de Provincie Fryslân heeft CIRFOOD speciaal het concept 'Duorsum Smakelân' ontwikkeld

Catering - CIRFOOD gaat vanaf 1 oktober dit jaar de culinaire dienstverlening verzorgen voor Provincie Fryslân. De samenwerking markeert een uitbreiding van CIRFOOD's portfolio in zowel het B&I segment als in de provincie Friesland. Voor de Provincie Fryslân heeft CIRFOOD speciaal het concept 'Duorsum Smakelân' ontwikkeld.

Provincie Fryslân heeft CIRFOOD geselecteerd als hun nieuwe horecapartner voor de totale culinaire dienstverlening, zowel in het provinciehuis in Leeuwarden als voor de banqueting activiteiten op het Statenjacht ‘Friso’ te Skulherne. Bij de aanbesteding stonden duurzaamheid centraal, gecombineerd met het bevorderen van samenwerking met lokale leveranciers. Huub Luikenaar, districtmanager van CIRFOOD over de nieuwe samenwerking: “We zijn verheugd met onze nieuwe locatie in Provincie Fryslân. Dit bevestigt opnieuw dat we voldoen aan de wensen van onze opdrachtgevers. Het is ook een geweldige kans om ons portfolio in Fryslân verder uit te breiden. We verzorgen al de schoolrestaurants van ROC Friesepoort. Als Fries heb ik extra veel zin om het concept 'Duorsum Smakelân' door te ontwikkelen en het samen met lokale ondernemers tot leven te brengen. Friesland heeft zoveel heerlijke producten van lokale producenten dat we ze een podium willen geven in een speciale foodcorner genaamd 'ÚS LOKALE HOEKE'. We hebben een jonge, getalenteerde chef aangetrokken die uitblinkt in Dutch Cuisine, wat tal van mogelijkheden biedt voor de synergie met de horecaopleiding van ROC Friese Poort.”

Duurzaam, gezond & lokaal 

Provincie Fryslân is verheugd over de missie van CIRFOOD om een duurzaam en gezond assortiment aan te bieden en samen te werken met lokale ondernemers. De Provincie Fryslân laat weten: “Provincie Fryslân wil samenwerken aan een leefbare wereld, dat is onze ambitie. Het verminderen van de CO2-uitstoot is een van onze belangrijkste doelstellingen. De bedrijfsvoering van CIRFOOD sluit hier naadloos bij aan. We streven naar betaalbare en gezonde voeding voor onze medewerkers en gasten, en willen tegelijkertijd bewustwording creëren over gezonde voeding en kennis delen op dit gebied. Het concept 'Duorsum Smakelân' belichaamt deze visie.”

Duorsum Smakelân

'Duorsum Smakelân' is speciaal ontwikkeld voor Provincie Fryslân. Het concept combineert de traditionele huiselijke keuken met een culinaire reis rond de wereld en biedt een breed assortiment dat aan ieders smaak voldoet. In de 'ÚS LOKALE HOEKE' wordt een podium geboden aan lokale producten, waarmee de rijke verscheidenheid aan smaken uit de regio wordt gevierd.

Bron: CIRFOOD/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


Sodexo en WNF zetten ‘aardig eten’ op de kaart

Catering - Vanaf  maandag, 15 april, gaan food & facilitair dienstverlener Sodexo en WWF-NL een samenwerking aan om Nederlandse werknemers duurzamer en gezonder te laten eten. Met deze samenwerking worden in ruim 100 bedrijfsrestaurants gerechten die minder impact hebben op natuurverlies en klimaatverandering onder de aandacht gebracht.

Lees bericht

CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht

Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht


Leo catering lanceert lifestyle visie met Mind&Health

Catering - Leo catering start met lifestyle visie, waarbij het streven naar een integraal gezonde levensstijl centraal staat. Leo catering is van mening dat het als cateraar meer kan bijdragen aan vitaliteit dan alleen met voeding en heeft daarvoor een partnership gesloten met Mind&Health.  

Lees bericht

Cateraar CIRFOOD introduceert de Twist’d

Catering - CIRFOOD heeft als eerste bedrijfscateraar in Nederland de Twist’d aangeschaft en deze speciaal geïmporteerd. De cateraar  introduceert daarmee een smakelijk en vernieuwend tosti concept waarmee de cateraar ‘het beste van alle werelden aan de gasten kan geven’.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid