Anouk Meijer wordt Managing director van The Food Line-up


Willem Treep (l) en Anouk Meijer van The Food Line-up

Benoeming - Anouk Meijer wordt de nieuwe Managing director van evenementencateraar The Food Line-up. Willem Treep zal in zijn rol als CEO zich meer gaan richten op strategie en business development. De dagelijkse leiding draagt hij over aan Meijer.

Anouk Meijer is sinds 2016 werkzaam bij The Food Line-up. Het bedrijf heeft de ambitie om met het netwerk van 100 chefs op de line-up van steeds meer evenementen te staan. Om 25-30% per jaar te kunnen groeien, is het tijd voor een verdeling van de taken in het management, vinden beiden. Meijer: “We hebben ambitieuze plannen met The Food Line-up, en ik heb dan ook ontzettend veel zin om hier mee aan de slag te gaan in mijn nieuwe rol. Ik kan me volledig gaan richten op het constant aanscherpen van ons werk, en het neerzetten van de allerlekkerste catering op events met het team.” En Willem Treep over de aanstelling: “Superblij dat Anouk als managing director aan de slag gaat. Ze werkt langer bij The Food Line-up dan ik, en neemt een enorme bak aan evenementenkennis en scherpe visie mee naar haar nieuwe rol. Dit geeft mij de kans om als ondernemer aan de groei van het bedrijf te kunnen werken, en me te focussen op het ondernemerschap en vakmanschap.”

Bron: Food Line-up/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Cateraar CIRFOOD introduceert de Twist’d

Catering - CIRFOOD heeft als eerste bedrijfscateraar in Nederland de Twist’d aangeschaft en deze speciaal geïmporteerd. De cateraar  introduceert daarmee een smakelijk en vernieuwend tosti concept waarmee de cateraar ‘het beste van alle werelden aan de gasten kan geven’.

Lees bericht



Vitam test True Prices bij provincie Groningen

Catering – Cateraar Vitam is bij het provinciehuis in Groningen gestart met een test waarbij de echte prijs van een tweetal gerechten inzichtelijk worden gemaakt. Dit is de prijs die de gasten gewend zijn te betalen plús de milieukosten en sociale kosten. Deze zogenoemde meerkosten zijn berekend door samenwerkingspartner True Price.

Lees bericht

Compass tekent definitieve overname van Maison van den Boer

Overname – Compass Group laat weten dat maandag de definitieve overeenkomst is getekend voor de overname van Maison van den Boer, een toonaangevende Nederlandse cateraar in het Sport- Leisure & Event segment. De aankondiging van de overname was in juni dit jaar al gedaan. De overname versterkt de positie van Compass Group als één van de grootste cateraars in Nederland.

Lees bericht


Rotterdamse New Fork experimenteert met smart catering

Catering - Dat werknemers na de coronapandemie deels thuis blijven werken - het hybride werken - en bedrijven minder kantoorruimte aanhouden, heeft een enorme impact op bedrijfskantines en bedrijfscatering. Daarom experimenteert het Rotterdamse New Fork sinds deze week met een nieuwe en slimme cateringpropositie: New Fork pick-up points, waar thuiswerkers vanaf elke plek in Rotterdam op maximaal 15 minuten loopafstand hun...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid