Corine Noordhoff benoemd tot nieuwe Bijzonder Hoogleraar Retail Marketing


Corine Noordhoff

Benoeming - Dr. Corine Noordhoff wordt per 1 maart 2021 aangesteld als Bijzonder Hoogleraar Retail Marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen. Deze benoeming is voor een periode van 5 jaar en wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Anton Dreesmann Leerstoel voor Retail Marketing.

Doelstelling van de stichting is verbinding maken tussen theorie en praktijk. De stichting doet dit onder meer door het instellen van leerstoelen aan universiteiten, het organiseren van bijeenkomsten waaronder het Anton Dreesmann Congres en kennissessies voor de leden van de stichting. De leden van de stichting hebben een actieve participatie in de onderwijsprogramma’s aan de Universiteit van Amsterdam en de Rijksuniversiteit Groningen.

Corine Noordhoff is sinds 2012 werkzaam bij A.S. Watson Health & Beauty Benelux, nu als Manager Analytics & Insights. Daarvoor was ze werkzaam als Assistant Professor bij de VU Amsterdam en ze behaalde haar PhD aan de Universiteit van Maastricht in 2008. Noordhoff zal haar aanstelling combineren met haar functie bij A.S. Watson.

Bron: Stichting Anton Dreesmann/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Albert Heijn rondt True Price-experiment koffie af

Formulenieuws - Albert Heijn heeft de ‘eerste fase’ van de proef met True Price bij drie AH To Go-locaties vorige maand afgerond. Op de eigen website geeft de supermarktketen een inkijkje in de resultaten. Van alle klanten die bij de drie AH To Go’s koffie kochten, koos 15% ervoor om ‘de echte prijs’ voor hun kop koffie te betalen. Van...

Lees bericht


Universiteit Groningen en Beijk catering sluiten contract

Catering - Studenten, medewerkers en gasten van de Rijksuniversiteit Groningen bestellen hun broodje, soep, salade of warme maaltijd vanaf 2 januari bij een nieuwe aanbieder. De Rijksuniversiteit Groningen en de noordelijke cateraar Beijk Catering hebben namelijk een contract gesloten voor de verzorging van tien Food & Drinks locaties in de stad Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen was de laatste universiteit van Nederland die...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid