De Graaf Bakeries neemt Tarte-Line Emmen over


Overname – Op 1 juni neemt De Graaf Bakeries B.V. in Spakenburg Tarte-Line in Emmen over. De Graaf Bakeries krijgt er door de overname een derde nationale productielocatie bij en verstevigt haar daarmee haar positie in de markt.

De Graaf Bakeries is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van een breed Hollands assortiment gebaksproducten. Ieder jaar bedenken en ontwikkelen specialisten van het bedrijf zo’n 20 innovatieve producten in eigen Bakery Lab. Vorige maand introduceerde het familiebedrijf, als allereerste in Europa, vier soorten verse Mars branded cookies.

Tarte-Line bakt elke dag 80.000 plaatcakes, die direct diepgevroren vanuit Emmen op transport gaan over de hele wereld. Cheesecakes komen daar binnenkort bij. Voor De Graaf Bakeries zorgt het segment voor een verdere uitbreiding en een versteviging van de internationale positie.

Het complete Tarte-Line team blijft betrokken bij het bedrijf.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Frans van Engelen volgt Arjen van Strien op bij Hak

Benoeming - Frans van Engelen (37) start per 18 maart als nieuwe commercieel directeur van groente- en peulvruchtenfabrikant Hak. Van Engelen volgt Arjen van Strien op, die deze rol ruim tien jaar heeft vervuld. Ook treedt Van Engelen toe tot de directie van Hak.

Lees bericht


Sandra Vingerling nieuwe directeur Retail Vrumona

Benoeming - Sandra Vingerling start per 1 mei 2024 als nieuwe directeur Retail bij Vrumona, onderdeel van Royal Unibrew. Zij neemt de functie over van Arjen Reijnierse, die deze verantwoordelijkheid momenteel a.i. vervult. Vrumona kiest hiermee voor een interne opvolger.

Lees bericht

Redefine Meat verrast bezoekers Sial met spectaculaire show

Vakbeurzen - Een spectaculaire show van het Israëlische bedrijf Redefine Meat, de leverancier van de plantaardige biefstuk van Loetje, samen met honderden andere aanbieders die niet direct met innovaties zijn gekomen, maar wel hun bestaande producten hebben verbeterd. De jaarlijkse Sial in Parijs, de grootste levensmiddelenbeurs ter wereld, pakte ook deze editie weer uit.

Lees bericht

De Graaf Bakeries lanceert vegan frikandelbroodje met Nutri-Score B

Introductie – De Graaf Bakeries heeft een vegan frikandelbroodje ontwikkeld. Het broodje is exclusief voor Albert Heijn gemaakt en maakt onderdeel uit van de nieuwe generatie verse snacks op de bakkerij-afdeling van de retailer, passend bij de behoefte aan duurzame en plantaardige snack. Bovendien heeft het vegan frikandelbroodje een Nutri-Score B.

Lees bericht


Jorg Oostdam General Manager Beyond Meat

Benoeming - Beyond Meat heeft Jorg Oostdam aangesteld als General Manager, Europa. Oostdam heeft ruime ervaring in de voedings- en retailsector en moet groei van het bedrijf in plantaardige producten de komende jaren verder versnellen.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid