Deliveroo biedt bezorgplatform voor producten HEMA en Shell


Bezorgservice – Naast het bezorgplatform voor Shell, waarover wij gisteren berichtten, start Deliveroo ook met on-demand bezorging van HEMA-producten. Ouderen en mensen die niet (gemakkelijk) de deur uit kunnen of willen gaan kunnen vanaf vandaag via Deliveroo een groot deel van hun producten online bestellen bij HEMA-winkels in Den Haag, Amstelveen en Leiden. Bij Shell gaat het om 17 Select-winkels in veertien steden in Nederland.

Volgens een woordvoeder van HEMA is er wel verschil tussen de locaties Amstelveen en Leiden en de locatie in Den Haag. Het verschil met de hofstad is dat er naast food, ook een deel non-food wordt verkocht. Of het bij de drie locaties blijft is nog niet te zeggen. HEMA meldt dat het een pilot betreft en er continue gekeken wordt om de bezorgservice verder uit te breiden naar andere steden.David Cooke, manager food en horeca bij HEMA: ‘Nu veel mensen thuis aan het werk zijn en kinderen online lessen volgen, kan je zomaar iets nodig hebben zonder direct de deur uit te kunnen of willen. Op deze manier kunnen wij consumenten helpen. Niet alleen gebak, rookworst en warme snacks, maar ook tandpasta, zeep, koffie en thee zijn op deze manier binnen 30 minuten in huis.’ Klanten plaatsen hun bestelling voor HEMA via de Deliveroo-website en app, zoals dat met het bestellen van een maaltijd ook gebeurt. Bezorging wordt gedaan door Deliveroo-bezorgers.

Dagelijkse boodschappen

Bij de bestellingen bij Shell verloop dat exact hetzelfde. Bij die bestellingen gaat het om essentiële producten, zoals babyvoeding, wc-papier en handzeep. Deze worden vanuit zeventien verschillende Shell-stations in veertien steden thuis bezorgd. Otto van der Straaten, e-Commerce Lead bij Shell: ‘We willen op die manier iedereen die geen vitaal beroep beoefent, stimuleren om veilig thuis te blijven. Daarom bieden we deze nieuwe service aan zolang de intelligente lockdown duurt.’

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Tweede Spar City met The Tosti Club-module open

Formulenieuws – Op Hemelvaartsdag opende ondernemer Luke van Gelder zijn tweede Spar City in Arnhem. Het is tevens de tweede Nederlandse Spar City-locatie waar de The Tosti Club-module is geïntegreerd. The Tosti Club als totaalconcept voor ontbijt, coffee en een tosti beleefde eerder in Zwolle een première bij de gemaksformule.

Lees bericht

Shell gaat vanuit 17 tankstations bezorgen met Deliveroo

Petrol – Bij 17 Shell-stations kunnen geïnteresseerden vanaf vandaag  online dagelijkse boodschappen bestellen. De boodschappen worden in samenwerking met Deliveroo bezorgd. Het gaat bij de bezorging vooral om essentiële producten, zoals levensmiddelen, handzeep en wc-papier.

Lees bericht

Deliveroo gaat restaurants binnen één dag betalen

Bezorgdienst – Vanaf vandaag gaat bezorgdienst Deliveroo de aangesloten restauranteigenaren binnen één dag betalen. Met de nieuwe service zorgt de bezorgdienst er voor dat de eigenaren het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen.

Lees berichtVegetarische bezorgmaaltijden worden steeds populairder

Bezorgmaaltijden – Er worden steeds vaker vegetarische gerechten besteld. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van afgelopen twee jaren waarin de Week Zonder Vlees plaatsvond, bekeek het bedrijf het aantal vegetarische bestellingen rondom de campagneweek en ook welke vegetarische bezorgmaaltijden in Nederland favoriet zijn.

Lees bericht

Deliveroo wil landelijk doorgroeien in 2020

Bezorgdienst - Deliveroo zet dit jaar in op landelijke groei en start met de uitbreiding naar drie nieuwe steden. Vanaf maart is het maaltijdplatform in Maastricht, Apeldoorn en Enschede beschikbaar. Aan het einde van 2020 wil Deliveroo een groei van 20% in het restaurantaanbod realiseren op het platform en 5.8 miljoen Nederlanders de mogelijkheid bieden om eten te bestellen via het platform.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid