Deliveroo biedt bezorgplatform voor producten HEMA en Shell


Bezorgservice – Naast het bezorgplatform voor Shell, waarover wij gisteren berichtten, start Deliveroo ook met on-demand bezorging van HEMA-producten. Ouderen en mensen die niet (gemakkelijk) de deur uit kunnen of willen gaan kunnen vanaf vandaag via Deliveroo een groot deel van hun producten online bestellen bij HEMA-winkels in Den Haag, Amstelveen en Leiden. Bij Shell gaat het om 17 Select-winkels in veertien steden in Nederland.

Volgens een woordvoeder van HEMA is er wel verschil tussen de locaties Amstelveen en Leiden en de locatie in Den Haag. Het verschil met de hofstad is dat er naast food, ook een deel non-food wordt verkocht. Of het bij de drie locaties blijft is nog niet te zeggen. HEMA meldt dat het een pilot betreft en er continue gekeken wordt om de bezorgservice verder uit te breiden naar andere steden.David Cooke, manager food en horeca bij HEMA: ‘Nu veel mensen thuis aan het werk zijn en kinderen online lessen volgen, kan je zomaar iets nodig hebben zonder direct de deur uit te kunnen of willen. Op deze manier kunnen wij consumenten helpen. Niet alleen gebak, rookworst en warme snacks, maar ook tandpasta, zeep, koffie en thee zijn op deze manier binnen 30 minuten in huis.’ Klanten plaatsen hun bestelling voor HEMA via de Deliveroo-website en app, zoals dat met het bestellen van een maaltijd ook gebeurt. Bezorging wordt gedaan door Deliveroo-bezorgers.

Dagelijkse boodschappen

Bij de bestellingen bij Shell verloop dat exact hetzelfde. Bij die bestellingen gaat het om essentiële producten, zoals babyvoeding, wc-papier en handzeep. Deze worden vanuit zeventien verschillende Shell-stations in veertien steden thuis bezorgd. Otto van der Straaten, e-Commerce Lead bij Shell: ‘We willen op die manier iedereen die geen vitaal beroep beoefent, stimuleren om veilig thuis te blijven. Daarom bieden we deze nieuwe service aan zolang de intelligente lockdown duurt.’

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Starbucks lanceert nieuw koffie-concept met warme en koude dranken

Introductie – Starbucks komt met een nieuw ‘Self-Serve’- koffieconcept. Deze zelfbedieningsautomaat is de eerste van Starbucks die zowel warme als ijskoude dranken serveert, samen met zuivelvrije melkalternatieven. De nieuwe automaat, maakt onderdeel uit van het We Proudly Serve Starbucks Coffee Program, dat samen met Nestlé Professional is opgezet. Eerste kennismaking in Nederland voor consumenten zal zijn bij enkele Shell-tankstations.

Lees bericht


Vraag en klantenaantal nemen toe bij Deliveroo for Work

Bezorgdienst  -  Sinds de start van het jaar is de vraag naar bedrijfscatering via Deliveroo for Work, eerder bekend als Deliveroo for Business, gestegen. De brutotransactiewaarde steeg met 165% in het tweede kwartaal ten opzichte van een jaar eerder. Ook het aantal nieuwe klanten nam toe. Dat laat bezorgservice Deliveroo weten.

Lees bericht

Hema komt met éénpersoonsrookworst

Introductie – Warenhuis Hema komt met een éénpersoonsrookworst van 100 gram. De mini rookworst heeft dezelfde receptuur als de gewone rookworst en is binnen nu en twee weken verkrijgbaar bij alle Hema-vestigingen.

Lees bericht

Vijf tankstations krijgen nieuwe huurder bij locatieveiling

Tankstations – De huurrechten van 25 tankstations werden 8 september door het Rijksvastgoedbedrijf in Den Haag geveild. Vijf tanklocaties wisselden van exploitant. Een recordbedrag van ruim 27,5 miljoen euro werd geboden voor BP-tankstation ‘Honswijck’ aan de A1 bij Muiden dat voor vijftien jaar in handen komt van EG Retail Netherlands.

Lees bericht


Joep Hutschemakers nieuwe GM Benelux Deliveroo

Benoeming - Deliveroo heeft Joep Hutschemakers benoemd tot General Manager Benelux. Hij leidt al sinds augustus het bezorgplatform vanuit Amsterdam. Later wordt voor België en Luxemburg gezocht naar een general manager die aan hem zal rapporteren.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid