Deliveroo biedt bezorgplatform voor producten HEMA en Shell


Bezorgservice – Naast het bezorgplatform voor Shell, waarover wij gisteren berichtten, start Deliveroo ook met on-demand bezorging van HEMA-producten. Ouderen en mensen die niet (gemakkelijk) de deur uit kunnen of willen gaan kunnen vanaf vandaag via Deliveroo een groot deel van hun producten online bestellen bij HEMA-winkels in Den Haag, Amstelveen en Leiden. Bij Shell gaat het om 17 Select-winkels in veertien steden in Nederland.

Volgens een woordvoeder van HEMA is er wel verschil tussen de locaties Amstelveen en Leiden en de locatie in Den Haag. Het verschil met de hofstad is dat er naast food, ook een deel non-food wordt verkocht. Of het bij de drie locaties blijft is nog niet te zeggen. HEMA meldt dat het een pilot betreft en er continue gekeken wordt om de bezorgservice verder uit te breiden naar andere steden.David Cooke, manager food en horeca bij HEMA: ‘Nu veel mensen thuis aan het werk zijn en kinderen online lessen volgen, kan je zomaar iets nodig hebben zonder direct de deur uit te kunnen of willen. Op deze manier kunnen wij consumenten helpen. Niet alleen gebak, rookworst en warme snacks, maar ook tandpasta, zeep, koffie en thee zijn op deze manier binnen 30 minuten in huis.’ Klanten plaatsen hun bestelling voor HEMA via de Deliveroo-website en app, zoals dat met het bestellen van een maaltijd ook gebeurt. Bezorging wordt gedaan door Deliveroo-bezorgers.

Dagelijkse boodschappen

Bij de bestellingen bij Shell verloop dat exact hetzelfde. Bij die bestellingen gaat het om essentiële producten, zoals babyvoeding, wc-papier en handzeep. Deze worden vanuit zeventien verschillende Shell-stations in veertien steden thuis bezorgd. Otto van der Straaten, e-Commerce Lead bij Shell: ‘We willen op die manier iedereen die geen vitaal beroep beoefent, stimuleren om veilig thuis te blijven. Daarom bieden we deze nieuwe service aan zolang de intelligente lockdown duurt.’

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Shell Vémars Est in Frankrijk wint Shell Barista Cup

Wedstrijd - De winnaar van de Shell Barista Cup 2023 is bekend. Winnaar is dit jaar geworden Shell Vémars Est gelegen in Frankrijk, ten noorden van Parijs. De finale vond plaats op 17 januari bij koffie leverancier Selecta waar baristas van Shell stations uit Nederland, België, Luxemburg én Frankrijk tegen elkaar streden voor de titel ‘Beste Barista langs de weg’.

Lees bericht




Chef Dick Middelweerd zet Aziatische keuken centraal bij Shell

Tankstation - Het thema ‘Proef de wereldkeuken’ is weer terug bij Shell Café. Eerder dit jaar waren er succesvolle samenwerkingen tussen Shell en twee-sterren chef Soenil Bahadoer en Herman den Blijker. Vanaf deze week gaat Shell met drie Aziatische gerechten de samenwerking aan met twee-sterren chef Dick Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid