Dick Slootweg en Dries Bögels bij BBB Horeca Summit
Vakbeurzen - Managing Director Bidfood Dick Slootweg en Dries Bögels, COO Sligro Food Group, nemen deel aan de BBB Horeca Summit. In het panelgesprek ‘Groothandel & Corona’ geven zij antwoord op de vragen van horecaondernemers. Dat heeft de organisatie van de BBB Horeca Summit laten weten.
De BBB Horeca Summit wordt georganiseerd in samenwerking met Servicecenter 4Hospitality (S4H) en vindt plaats tijdens de 66ste editie van BBB Maastricht. Dit event wordt van 12 tot en met 14 oktober gehouden. De organisatoren waardeert het dat beide topondernemer samen op een podium met elkaar in gesprek gaan. ‘Dat gebeurt vanuit de solidariteitsgedachte. Ook zij begrijpen dat de horeca behoefte heeft aan het delen van ervaringen in deze tijd en dat ondernemers op zoek zijn naar gedegen advies’, aldus Charles van Goch, CEO Mise en Place en gastheer van de BBB Horeca Summit.
Gedurende 3 dagen worden verschillende thema’s behandeld tijdens de BBB Horeca Summit. BBB en S4H presenteren topsprekers uit de horecasectoren bierbrouwerij, groothandel, out of home/ delivery, catering en inkooporganisatie. Daarnaast zal er ook extra aandacht besteed worden aan het thema digitalisering, dat ingevuld wordt door TIPPR.
BBB Maastricht is de enige horecavakbeurs die dit jaar nog plaatsvindt.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Sligro stopt met verkoop tabak per 1 juli 2024
Tabak - Groothandel Sligro stopt met de verkoop van tabak en rookwaren per 1 juli 2024. In de bezorgservicetak van het bedrijf is sprake van nog twee lopende contracten, die ook na 1 juli 2024, worden gerespecteerd, zo laat de groothandel uit Veghel bij de presentatie van de jaarcijfers weten.
Lees berichtSligro Food Group ziet marktaandeel groeien in turbulent jaar
Groothandel - De Sligro Food Group wist in een turbulent jaar zowel in Nederland als in België het marktaandeel te vergroten. Dat bleek bij de presentatie van de jaarcijfers van de foodservicegroothandel. “De operationele prestaties verbeterden waardoor de ebitda met € 11 miljoen toenam tot € 137 miljoen. De nettowinst over het boekjaar werd gedrukt door incidentele lasten en bedroeg over 2023 € 6 miljoen,” aldus CEO...
Lees berichtPS in Foodservice lanceert PS Impact Score
Duurzaamheid – Onder grote belangstelling van groothandels en afnemers is afgelopen woensdag de PS Impact Score gepresenteerd in het gebouw van groente- en fruitbedrijf Van Gelder in Ridderkerk. Doel van de bijeenkomst was partijen in de foodservicesector duidelijk maken dat echte stappen zetten in duurzaamheid alleen kan als data met elkaar wordt gedeeld. De gepresenteerde PS Impact Score helpt daarbij.
Lees berichtSligro Food Group realiseerde in 2023 omzet van € 2.859 miljoen
Jaarcijfers - De omzet van Sligro Food Group over 2023 bedroeg € 2.859 miljoen, een toename van 15,2% ten opzichte van de omzet in 2022. De omzet bedroeg toen € 2.483 miljoen. Autonoom steeg de omzet met 8,8%.
Lees berichtSligro rondt overname met transportdeel Simon Loos af
Overname - Sligro Food Group maakt bekend dat de transactie van de op 1 december 2023 aangekondigde overname van de verkoop van de transportactiviteiten van Simon Loos Transport naar Sligro Food Group Transport en Koninklijke Euser B.V. is afgerond.
Lees berichtSlootweg (Bidfood) ziet nieuwe generatie horeca aankomen
Interview – Het gaat goed met Bidfood. De omzet zit ruim boven de 1 miljard euro en de leveringsgraad ligt boven de 98 procent. Toch zit CEO Dick Slootweg niet stil, want hij ziet ook de veranderingen in de foodservicesector. “Er is een nieuwe generatie ondernemers aan de slag gegaan in foodservice, die om nieuwe standaarden vraagt. Die veranderingen vragen ook aanpassingen van...
Lees bericht