Diepvriesproducten Dirk voortaan via Leen Menken & Lelieveld


Voor Dirk wordt de fulfilment van de diepvries orders gedaan door zowel Leen Menken als Lelieveld

Samenwerking - Na een intensieve periode van voorbereiding komen sinds deze week de diepvriesproducten, voor alle locaties van supermarktketen Dirk van den Broek, bij Leen Menken en Lelieveld vandaan.

De keuze voor Leen Menken en Lelieveld is volgens Dirk gebaseerd op hun kwaliteit en flexibiliteit. Algemeen Directeur bij Leen Menken, Lucas Roskam: ”Met ons nieuwe diepvriesmagazijn en de efficiënte pickvloeren merken we dat steeds meer producenten ons vinden voor onze dienstverlening. Naast de foodservice klanten zien we fulfilment en distributie voor retail ook  groeien.”

Voor Dirk wordt de fulfilment van de diepvries orders gedaan door zowel Leen Menken als Lelieveld. Daarbij wordt aanvoer naar de dc’s en een deel van de winkeldistributie uitgevoerd door Lelieveld die al jaren een vaste transportpartner is van Dirk.

Andere keuze

Dirk besloot in 2023 om zijn diepvriesdistributie naar de winkels anders in te richten. Na een zoektocht bij verschillende vrieshuizen viel de keuze op de combinatie van Leen Menken en Lelieveld. Directeur logistiek, Peter Zonderop: “Naast de grondige voorbereiding en de expertise van onze nieuwe partners, merken we ook dat er een duidelijke culturele fit zit tussen deze drie bedrijven. De dedicated teams hebben op korte termijn een geweldige prestatie neergezet om de integratie vorm te geven”.

Samenwerking

Dirk kwam in contact met Leen Menken via Lelieveld. Dit transportbedrijf regelt al sinds jaar en dag het vervoer naar een groot aantal winkels voor Dirk. Vincent Lelieveld, samen met zijn broer Maurice eigenaar van Lelieveld Transporten; “Wij werken al jaren naar volle tevredenheid voor zowel Dirk als Leen Menken en zo is deze driehoeksverhouding ontstaan.”

Dirk

Het familiebedrijf Dirk van den Broek omvat 130 winkels. De supermarkten zijn gevestigd in Noord- en Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Drenthe, Flevoland, Overijssel, Friesland en Zeeland.

Bron: Leen Menken/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Dirk introduceert bodycams in supermarkten

Veiligheid – Discounter zet na succesvolle pilot met bodycams als eerste supermarkt in Nederland dit hulpmiddel in voor veiligheid van medewerkers en klanten. De bodycams worden ingezet bij gespannen of dreigende situaties. Daarmee worden de kleine camera’s een extra middel om onveilige incidenten in de winkels tegen te gaan, volgens de discounter.

Lees bericht


Ketenpartijen willen 0% btw op groenten en fruit

Politiek – Ketenpartijen, retailers en politici staan vierkant achter 'Maatschappelijk akkoord 0% btw op groenten en fruit'. Zij hebben daarvoor donderdag gezamenlijk een akkoord ondertekend. Bij de ondertekening beloofden retailers dat zij bij afschaffing van de 9% btw- op groenten en fruit deze zouden doorvoeren in een prijsverlaging.

Lees bericht

Gebruik creditcards vaak ongewenst bij retail in Nederland

Betaalmethode - Het gebruik van creditcards in Nederlandse supermarkten en conveniencestores ligt Europees gezien laag. Opmerkelijk want veel Nederlanders betalen wel in het buitenland met hun creditcard. Amper 2,5 procent van de kassabetalingen in Nederland wordt afgerekend met een creditcard.

Lees bericht

VriesVers Platform benoemt twee nieuwe bestuursleden

Benoeming – Het VriesVers Platform heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd. Tot het huidige VVP-bestuur treden toe Jorg Brouwer (Iglo Nederland) en Wouter Smits (Albert Heijn). VriesVers Platform ziet zich als platform in om het imago rond vriesverse producten te verbeteren.

Lees bericht


Dirk steekt medewerkers in nieuw volledig circulair jasje

Formulenieuws - Dirk van den Broek heeft alle medewerkers in een nieuwe outfit gestoken. De bedrijfskleding, geproduceerd in samenwerking met Schijvens Corporate Fashion, is volledig circulair. De stoffen voor de kleding zijn gemaakt door ingezameld oude Dirk-kleding te combineren met gerecyclede PET-flessen, oceaanplastic en biologisch katoen.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid