EAT.PEASY bezorgt nu landelijk plantaardige maaltijden


Plantaardig - Maaltijdservice EAT.PEASY breidt zijn bezorggebied uit van Rotterdam naar heel Nederland. EAT.PEASY maakt 100 procent plantaardige gerechten, die voortaan door PostNL Food landelijk worden bezorgd.

De gerechten zijn overal in Nederland te bestellen, met uitzondering van de Waddeneilanden en Kaag. Daarnaast introduceert het bedrijf een abonnementservice voor de geïnteresseerde die wekelijks diverse maaltijden thuisgestuurd wil krijgen. Iedere maaltijd bestaat uit minimaal 250 gram groenten.

Initiatiefnemer achter het concept is Maaike Stift, die vanwege darmproblemen op zoek ging naar een gezonder voedingspatroon. Voeding zonder vlees en lactose werkte goed bij Maaike en daarom wilde zij ook anderen helpen. Na afronding van de studie Plant-Based Nutrition begon ze met het koken van plantaardige maaltijden voor collega’s. En die gerechten vielen zo goed in de smaak dat zij in juli 2019 EAT.PEASY oprichtte.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nieuwe WUR-methode haalt Rubisco-eiwit uit tomatenblad

Plantaardig - Wageningse onderzoekers zijn er als eerste ter wereld in geslaagd het hoogwaardige Rubisco-eiwit te winnen uit tomatenblad, een belangrijke reststroom in de glastuinbouw. Bij toepassing op grote schaal komen meer plantaardige eiwitten beschikbaar om de groeiende wereldbevolking duurzaam te voeden.

Lees berichtYB wordt een coöperatie en zoekt mede-eigenaren

Investering - YB zet in op internationale expansie in zowel master franchise als met haar producten voor retail en foodservice. Tevens wordt het merk geheel plantaardig en zal het zich daarop sterk gaan profileren. Om deze groei te faciliteren wordt het bedrijf een coöperatie en zoekt het ambassadeurs om mede-eigenaar te worden van YB en haar missie.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid