EAT.PEASY bezorgt nu landelijk plantaardige maaltijden


Plantaardig - Maaltijdservice EAT.PEASY breidt zijn bezorggebied uit van Rotterdam naar heel Nederland. EAT.PEASY maakt 100 procent plantaardige gerechten, die voortaan door PostNL Food landelijk worden bezorgd.

De gerechten zijn overal in Nederland te bestellen, met uitzondering van de Waddeneilanden en Kaag. Daarnaast introduceert het bedrijf een abonnementservice voor de geïnteresseerde die wekelijks diverse maaltijden thuisgestuurd wil krijgen. Iedere maaltijd bestaat uit minimaal 250 gram groenten.

Initiatiefnemer achter het concept is Maaike Stift, die vanwege darmproblemen op zoek ging naar een gezonder voedingspatroon. Voeding zonder vlees en lactose werkte goed bij Maaike en daarom wilde zij ook anderen helpen. Na afronding van de studie Plant-Based Nutrition begon ze met het koken van plantaardige maaltijden voor collega’s. En die gerechten vielen zo goed in de smaak dat zij in juli 2019 EAT.PEASY oprichtte.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsNog veel misvattingen over plantaardige voeding

Onderzoek – Over plantaardig eten blijken nog veel misvattingen te zijn. Zo denken veel Nederlanders ten onrechte dat plantaardige alternatieven voor vlees, vis of zuivel altijd bewerkt zijn (29%), een plantaardig dieet moeilijk is (28%) en bovendien duurder dan een dieet met meer vlees (28%).

Lees bericht

Meatless Farm lanceert drie nieuwe horecaproducten

Vegetarisch - Meatless Farm, introduceert na de plantaardige Aziatische borrelsnacks, nu drie nieuwe producten voor de horeca en groothandel. De lijn omvat een drietal hoofdmaaltijden, te weten Aziatische gehaktballetjes, kiploze stukjes en gehaktloze braadworst.

Lees bericht
Eerste vegetarische aanbieder van vriesverse kindervoeding

Kindervoeding – Frootie, heet het bedrijf, dat als eerste 100% vegetarische vriesverse kindervoeding gaat brengen. De ondernemers Wania Pires (30) en Elvia Gonçalves (31) sturen de maaltijdenboxen al naar consumenten, kinderdagverblijven en horecagelegenheden, zo melden zij, maar zijn nu op zoek naar investeerders.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid