Eerste foto’s van ESSO-tankstation De Ruyven met KFC


Eerste inpandige KFC-vesting bij de EG Group in De Ruyven aan de A13

Petrol – Vandaag opende de eerste ESSO-tankstation van de EG Group met daarin een vestiging van een KFC-restaurant. De locatie De Ruyven aan de A13 tussen Rotterdam en Den Haag was sinds vorige week al wel open met de Go Fresh- en het Spar-assortiment, maar het fastservice restaurant met drive trhu was nog gesloten. Tot vandaag.

De EG Group werkt met haar tankstations met veel verschillende partijen. Zo zijn er locaties met een Subway, of het eigen concept Go Fresh. Daarnaast werkt de groep in Nederland op bijna 200 locaties samen met SPAR met de Spar Express-formule. Met KFC werd al wel samengewerkt op stand alone-locaties maar een inpandige KFC-locatie had het bedrijf in Nederland nog niet. Met de opening vandaag van KFC in station De Ruyven bij Pijnacker is die er nu wel.

Het tankstation had voorheen het toonaangevende, maar weinig succesvolle concept Qichi van NRGValue. Door de overname van NRGvalue kwam deze drukbezochte locatie in handen van de EG Group. Het tankstation is met de drie formuleonderdelen ruim en overzichtelijk ingericht. Steeds meer krijgt SPAR, samen met de EG Group, op de locaties het on-the-go-assortiment beter toegespitst op de automobilist.

(In de uitgave van @FoodClicks meer over dit bijzondere tankstation. Nog geen abonnee? Neem hier een gratis digitaal abonnement)

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Partnership KFC, Booster en ZetaDisplay moet leiden tot versnelde groei

Formulenieuws - De samenwerking tussen KFC Nederland & België, BOOSTR Agency en ZetaDisplay bestond al sinds 2015, maar is nu officieel van start gegaan. Het succes van de afgelopen jaren staat verder samenwerking niet meer in de weg om de Digital Signage oplossing van ZetaDisplay te implementeren. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 100 KFC restaurants in beheer.

Lees berichtSPAR opent tijdelijke winkel in Beekse Bergen

Leisure  – SPAR opent op Beekse Bergen een tijdelijke winkel. De tijdelijke locatie is noodzakelijk nadat een brand in het hoofdgebouw van het vakantiepark in Hilvarenbeek in juni ook de SPAR enjoy winkel van Peter en Leny den Haag in de as legde.

Lees bericht

De EG Group opent tweede REWE Express in München

Buitenland – De EG Group, eigenaar van verschillende internationale convenienceketens, heeft de tweede van in totaal vier pilot REWE Express-winkels in Duitsland geopend. De conveniencestore is net als de eerste locatie gevestigd in München, alleen deze keer niet in combinatie met een tankstation.

Lees bericht


‘s Werelds eerste Lay’s online pop-up restaurant

Actie – De introductie van Lay’s Iconic Restaurant Flavours krijgt een follow-up met de opening van ‘s Werelds eerste Lay’s online pop-up restaurant. Twee dagen lang kunnen geïnteresseerden de smaken thuis laten bezorgen Uber Eats. De actie start vandaag en loopt tot morgen en is alleen in Amsterdam.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid