Eerste Rudolph’s Bakery bij Intratuin Halsteren


Foto bij: Linkedin Intratuin Halsteren

Bakery - Rudolph van Veen, tv-kok van onder andere 24Kitchen, opende afgelopen zaterdag bij Intratuin Halsteren zijn eerste Rudolph’s Bakery. Ter gelegenheid van de opening werd in samenwerking met Houben Worstenbrood ook een vijftal nieuwe smaken worstenbrood geïntroduceerd, die verkocht worden in cadeauverpakking.

Rudolph van Veen heeft eerder bij de grootste Intratuin van Nederland gestaan. Dat was ruim twee jaar geleden tijdens een kerstshow. De bedoeling nu is dat de bakery langer blijft staan dan de kerstdagen. In navolging van zijn succesvolle programma ‘Rudolph’s Bakery’, dat iedere werkdag om 15.00 uur te zien is op 24Kitchen, wil de meesterbakker nu een meer permanente bakery inrichten bij het tuincentrum. Niet dat hij er elke dag is te vinden, maar bij bijzondere gelegenheden, zoals Pasen en Moederdag, wil hij in de bakery wel demonstraties geven.

Het is ook niet zijn bedoeling meerdere bakery’s te openen. Voor Intratuin is de opening van de bakery het startschot voor de wintershow. Tijdens die show wordt het gehele tuincentrum in sprookjesachtige sferen gehuld, compleet met spiegeltent, de horecalocatie, waar bezoekers terecht kunnen voor een hapje en drankje.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Sligro schenkt €10.000 aan Jeugdfonds bij heropening Leeuwarden

Groothandel - Ter gelegenheid van de heropening van de groothandelslocatie in Leeuwarden deed Sligro een schenking aan een belangrijk sociaal-maatschappelijke doel in de regio. Henk de Jong, ambassadeur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur in Friesland, ontving uit handen van Bauke de Vries, vestigingsdirecteur Sligro Leeuwarden, een cheque ter waarde van € 10.000.

Lees bericht

BBQ-chef Ralph de Kok ontwikkelt Amerikaans thema voor Shell

Petrol – In navolging op het eerste ‘proef de wereldkeuken’ assortiment met Soenil Bahadoer gaat Shell nu een samenwerking aan met BBQ-chef Ralph de Kok. Thema van Shell is nu de Amerikaanse keuken. De specials die De Kok heeft ontwikkeld, zijn vanaf woensdag verkrijgbaar bij alle Shell-stations met een bakkerij in Nederland.

Lees bericht

Cheque voor Jeugdfonds bij heropening Sligro Alkmaar

Groothandel – Ter gelegenheid van de heropening van de Sligro-vestiging in Alkmaar werd een schenking gedaan aan het Alkmaarse Jeugdfonds Sport & Cultuur. De volledig verbouwde locatie werd dinsdag geopend door Angélique Schmeinck (24Kitchen), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels en Sander Koolwijk (vestigingsdirecteur Sligro Alkmaar).

Lees bericht


Volledig verbouwde Sligro Arnhem heropent 15 maart

Groothandel Dinsdag 15 maart wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Arnhem heropend. De opening wordt verricht door Angelique Schmeinck (24Kitchen), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels en Raymond Clements (vestigingsdirecteur Sligro Arnhem).

Lees bericht

Bavaria en Houben introduceren Bavaria worstenbrood

Actie – De derde maandag van januari wordt aangeduid als Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Reden voor de Brabantse familiebrouwer Bavaria de handen ineen te slaan met de Brabantse worstenbroodbakker Houben Worstenbrood en op de ‘worst day of the year’ te komen met Bavaria Worstenbrood.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid