Eigenaar van Loetje zoekt meer dan 300 medewerkers


Loetje staat vooral bekend om de biefstukken met frietjes

Restaurants - De horecagroep Restaurant Company Europe (RCE), eigenaar van Loetje, heeft forse groeiplannen en is op zoek naar zo’n 300 medewerkers. Vooral met de biefstukkenrestaurantketen Loetje heeft de groep ambitieuze plannen. Jaarlijks moeten er 6 tot 8 restaurants bijkomen.

Twee weken geleden opende de groep Loetje Paterswolde en vrijdag 2 juli worden twee nieuwe locaties van Loetje geopend: Loetje Arnhem en Loetje Leiden. Mede door deze groei, zoekt RCE op dit moment naar 300 nieuwe medewerkers.

RCE is druk bezig met de werving van nieuwe medewerkers door middel van verschillende grote wervingscampagnes. “Gelukkig loopt dit goed, maar zeker gezien de groei van het bedrijf is het zeker geen gemakkelijke opgave.” antwoord Sandra van Halderen, CEO van RCE op de vraag of het te doen is, om zoveel medewerkers te werven.

Vraag naar horecapersoneel

De lockdownperiode van de horecabedrijven heeft er voor gezorgd dat veel horecapersoneel in andere sectoren terecht is gekomen. Nu de versoepelingen komen, zijn veel bedrijven weer op zoek naar personeel. Vrijwel elk bedrijf is op zoek, van bedienend personeel tot koks en afwassers. Ook horecaketens die willen groeien moeten daarom goed op zoek naar arbeidskrachten. Van Halderen. “We zetten momenteel verschillende kanalen in om nieuwe medewerkers te vinden. Dat doen we voor alle verschillende functies in de bediening, keuken en leidinggevend personeel voor onze 18 concepten, met als grootste concept Loetje. Onze interne recruitment afdeling zorgt ervoor dat alle kandidaten direct worden gesproken zodat ze ook snel aan de slag kunnen.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Loetje heropent restaurant in Hilversum

Formulenieuws – Loetje,  de biefstukkenformule van horecabedrijf Restaurant Company Europe (RCE), blijft groeien en vernieuwen. Vorige week vrijdag ging na een grote verbouwing en uitbreiding de locatie open aan de Gooische Brink passage in Hilversum open.

Lees bericht


Loetje opent in december 35e restaurant

Formulenieuws - Eind dit jaar opent Loetje een restaurant in het centrum van Hilversum. Het wordt het 35e restaurant van deze keten. Het restaurant vestigt zich in de bekende horecalocatie aan de Kerkbrink, waarin afgelopen decennium Luno’s bar & kitchen en Roast gevestigd waren.

Lees bericht

Problemen RCE passen in dagelijkse routine

Formulenieuws - ‘Business as usual’. Dat is de boodschap die RCE verkondigt aan @FoodClicks naar aanleiding van berichtgeving over omzetdalingen bij Happy Italy en vermeende discussies met de aandeelhouders. “De stappen die de restaurantketen de afgelopen tijd heeft gezet, passen in de dagelijkse routine om de formules te verbeteren.”

Lees bericht

Loetje opent in Vught in het voormalige ‘In ’t Groene Woud’

Formulenieuws – Loetje heeft de deuren geopend van een nieuw restaurant in Vught. De locatie aan de Helvoirtseweg net buiten Den Bosch is de afgelopen maanden vernieuwd en verbouwd naar het Loetje concept. Restaurant Company Europe (RCE) voegt daarmee opnieuw een locatie toe aan de keten van biefstukrestaurants.

Lees bericht



Happy Italy opent vernieuwd concept in Roermond

Formulenieuws – Het centrum van Roermond krijgt de eerste Happy Italy volgens het vernieuwde concept. Het restaurant van Happy Italy onderging onlangs een rebranding en de locatie in Limburg is het eerste restaurant dat volgens dit concept is gebouwd.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid