Euro-Toques gaat meerjarig samenwerken met BBB Maastricht


Voorzitter Euro-Toques Nederland Yolande Vesters (l) en beursmanager Silvie Slachter van BBB Maastricht

Vakbeurzen – Euro-Toques Nederland en horecavakbeurs BBB Maastricht gaan samen met partners PALUX en Culinaire Saisonnier meerjarig de vakwedstrijden oppakken in het Euro-Toques paviljoen. Het nieuwe paviljoen is te vinden op Folie Culinaire, het exclusieve gedeelte van BBB Maastricht dat zich focust op het midden tot hoog segment.

Euro-Toques is een samenwerking van ambachtelijke koks en tevens de grootste restaurantvereniging van Nederland. Verleden week werd de samenwerking ondertekend door Yolande Vesters, voorzitter Euro-Toques Nederland en Silvie Slachter, beursmanager BBB Maastricht. BBB Maastricht en Folie Culinaire vinden plaats van 9 tot en met 11 oktober 2023 in MECC Maastricht.

Euro-Toques wedstrijden

Tijdens de beurs, op maandag 9 oktober, vindt de Euro-Toques Nederland Bronckhorster Food & Beer Battle plaats. Hier gaan chefs en maîtres in duo’s de strijd met elkaar aan om de beste bier-spijs combinaties te presenteren aan een gerenommeerde jury. Op woensdag 11 oktober zal Euro-Toques samen met PALUX verantwoordelijk zijn voor de sponsoring van de ETN PALUX Innovation Award, hier strijden jonge getalenteerde chefs.

Bron: BBB Maastricht/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Spaanse vakbeurs Alimentaria&Hostelco verwacht 15% groei

Vakbeurzen - Alimentaria&Hostelco, vakbeurs voor de sectoren voeding, dranken, foodservice en horeca-apparatuur, keert van 18 tot en met 21 maart 2024 terug naar de Gran Vía van Fira de Barcelona. De beurs toont een lijst van 900 internationale exposanten uit meer dan 60 landen.

Lees bericht


Maastricht wordt gaststad MICHELIN Gids Ceremonie 2024

Uitreiking - Michelin zal de 2024-editie van de MICHELIN Gids Ceremonie voor Nederland houden in MECC Maastricht tijdens de Horecavakbeurs BBB Maastricht. Tijdens het event worden zoals elk jaar de restaurants bekendgemaakt die worden bekroond met één of meerdere MICHELIN Sterren, maar ook wie de nieuwe Groene MICHELIN sterren en Bib Gourmands zijn.

Lees bericht

Jubileumeditie van Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Gastvrij Rotterdam vierde de afgelopen drie dagen haar 10e editie. De beurs in vijf de hallen van Rotterdam Ahoy was met 500 deelnemende bedrijven volledig uitverkocht, waarmee deze editie de grootste tot nu toe is. Ook werd met 18.559 bezoekers een recordaantal gerealiseerd.

Lees bericht

Melaard over Gastvrij: “Horecabeurs moet horeca uitstralen”

Vakbeurzen - Het wordt een jubileumeditie Gastvrij Rotterdam. De horecabeurs die maandag tot en met woensdag wordt gehouden in Rotterdam Ahoy is de tiende. En wat alle edities gemeen hebben met elkaar is de gerichte horeca-invulling. Managing Director en beursorganisator Robert Melaard is daar ook heel strikt in. “Soms is het verleidelijk om vierkante meters te verhuren aan partijen die...

Lees bericht‘Nieuwe horecavakbeurs Hardenberg enthousiast ontvangen’

Vakbeurzen – De plannen om volgend jaar een nieuwe horecabeurs te starten in Hardenberg zijn positief ontvangen. Beursorganisator Easyfairs en initiatiefnemer van de beurs had al vooronderzoek gedaan naar de nieuwe beurs die eind januari 2024 moet plaatsvinden, maar meldt nu dat er al tientallen inschrijvingen zijn.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid