Fastned opent eerste Belgische shop bij snellaadstation


Eerste shop van Fastned is geopend in België langs de E19 tussen Antwerpen en Breda

Buitenland - Fastned, het Europese snellaadbedrijf, heeft vandaag zijn allereerste shop en restaurant geopend. De opening van de shop is een volgende stap in Fastneds ontwikkeling, die het elektrische laden nog aangenamer moet maken. De shop ligt aan de E19 tussen Antwerpen en Breda ter hoogte van Brecht.

De eerste shop van Fastned komt voort uit haar missie om de overgang naar elektrisch rijden te versnellen. Fastned wil meer shops bouwen in de toekomst. Daarbij gaat het niet alleen om het opladen van de auto, maar ook om te kunnen toiletteren en het aanschaffen van bepaalde producten voor onderweg, zoals drinks en broodjes.

Bij de ontwikkeling van de shop heeft Fastned de behoefte van de reiziger centraal gezet. De shop is een oase van licht en rust, ontworpen om bezoekers een moment van ontspanning te bieden op comfortabele loungebanken van de 'Greenhouse'. Reizigers kunnen hier een Bocca-koffie bestellen, of gebruik maken van de sanitaire faciliteiten of een verse maaltijd bestellen in het restaurant terwijl hun voertuig wordt opgeladen.

Het assortiment van de shop bestaat uit producten die aansluiten bij de behoefte van de huidige en toekomstige reiziger. Luuk Valk, Retail Development Manager: “Enerzijds heb je de vertrouwde favorieten die mensen gewend zijn te vinden in een shop, mar we hebben daarnaast ook nieuwe, duurzame en gezondere opties toegevoegd die goed aansluiten bij de waarden van Fastned.”

De opening van de shop in Brecht markeert niet alleen een mijlpaal voor Fastned, maar dient ook als een waardevolle pilotlocatie. Valk: "De lessen die we hier leren gaan ons helpen bij de ontwikkeling van toekomstige verzorgingsplaatsen, waaronder die in Gentbrugge waar we volgend jaar laadstations met shops gaan bouwen, langs beide kanten van de E17."

Bron: Fastned/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Haags toprestaurant Waterproef sluit de deuren

Restaurant - Toprestaurant Waterproef in Den Haag is gesloten. Het aan de Scheveningse Tweede Binnenhaven gelegen restaurant van Yves van Westreenen was zaterdag 24 augustus voor het laatst geopend. De sluiting is vrijwillig, de eigenaar zoekt opvolging.

Lees bericht



Helft Nederlanders gaat wel eens alleen uit eten

Onderzoek – Iets meer dan de helft (51%) van de Nederlanders bezoekt wel eens alleen een restaurant om te lunchen of te dineren. De andere helft (49%) doet dit liever in gezelschap. Dit blijkt uit onderzoek uitgevoerd bij 1.000 Nederlandse consumenten door kassa- en betaalplatform Lightspeed.

Lees bericht




Restaurant Beluga Maastricht gered van faillissement

Horeca - Restaurant Beluga Loves You in Maastricht heeft een dreigend faillissement afgewend. Het sterrenrestaurant verkeerde in zwaar financieel weer door tegenslagen als gevolg van lockdowns, wateroverlast en brand. Het restaurant heeft een akkoord bereikt met alle crediteuren en een nieuwe partner gevonden in de Limburgse horecaondernemer Danny Deng.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid