Febo Arnhem failliet door gebrek aan nachtleven


Formulenieuws – De Arnhemse Febo-vestiging aan de Pauwstraat is donderdag failliet verklaard. De locatie trok te weinig klanten meer doordat het nachtleven in de binnenstad vrijwel volledig stilligt als gevolg van de coronamaatregelen.

De locatie wordt vooral bezocht door studenten en het publiek dat afkomt op het nachtleven van Arnhem. Nu de studenten veelal weer thuiszitten en het nachtleven grotendeels stilligt, liepen de inkomsten van de snackbar hard achteruit. In een artikel in De Gelderlander laat Kai Meeuwsse van Febo weten dat er in goed overleg met de huidige franchiseondernemers is besloten het filiaal tijdelijk over te nemen. Tot er een nieuwe ondernemer is gevonden, blijft de locatie wel gesloten, aldus Febo.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht


ING: ‘Horeca gaat mager jaar tegemoet in 2024’

Analyse - De vooruitzichten voor de horeca voor 2024 zijn, met een minimale volumegroei van 1%, mager. Dit komt door de lage economische groei, een licht stijgende werkloosheid, een laag consumentenvertrouwen en oplopende prijzen in de horeca. Dat voorspelt ING Research in een Vooruitzicht Horeca.

Lees bericht

Recordaantal high tea reserveringen voor Moederdag

Moederdag – Voor Moederdag 2023 zijn er meer high tea reserveringen binnengekomen, dan voor Moederdag vorig jaar. Nu al zijn er 25% meer reserveringen gemaakt fan in 2022. Dat blijkt uit een enquête onder verschillende restaurants en de reserveringsdata van HighTea.nl.

Lees bericht

Carnavalsvierders laten zich niet remmen door prijsstijgingen

Onderzoek – Carnavalsvierders zijn van plan vooral feest te gaan vieren en niet te letten op de prijzen. Na jaren van beperkte carnavalsvieringen en flinke prijsstijgingen, laten de feestgangers zich dit jaar niet remmen. Twee op de vijf carnavalsvierders gaat komend weekend dan ook nergens op bezuinigen. Ook houdt de ruime meerderheid (84%) geen rekening meer met het coronavirus.

Lees bericht



Ook FEBO gaat voedselverspilling te lijf met Too Good To Go

Formulenieuws – De 23 vestigingen van cafetariaformule FEBO gaan de strijd aan tegen voedselverspilling.  Via de Too Good To Go-app kunnen snackliefhebbers Snackboxen bestellen met daarin de dagverse producten van FEBO die de houdbaarheidsdatum naderen, maar nog te lekker zijn om weggegooid te worden.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid