FEBO kiest naast Deliveroo ook voor Thuisbezorgd.nl


Formulenieuws – Cafetariaketen FEBO werkte al samen met bezorgdienst Deliveroo, maar gaat nu ook samenwerken met Scoober, de bezorgservice van Thuisbezorgd.nl. Afgelopen week zijn in Amsterdam de eerste 16 vestigingen van start gegaan.

FEBO had sinds eind 2019 een exclusieve samenwerking met Deliveroo voor alle 29 vestigingen in Amsterdam en Amstelveen. Daar wordt Thuisbezorgd.nl nu naast gezet. Door de uitbreiding zet FEBO nog meer in op het bezorgen van friet en snacks. Bezorging is al jaren een van de belangrijke groeifactoren van de fastservice-organisatie. Meer dan 90% van de 75 vestigingen van FEBO in Nederland bezorgt haar verse snacks. Via diverse bestelplatformen kunnen de gasten deze bestellen. FEBO streeft er naar om eind dit jaar alle vestigingen in Nederland te laten bezorgen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


Omzet McDelivery verdriedubbelde in 2019

Formulenieuws  – McDonald’s heeft vorig jaar een sterke groei gehad in het bezorgen. De omzet van de bezorgservice McDelivery verdriedubbelde in 2019 ten opzichte van 2018. Mede door de verdere uitbreiding van deze service in 2020 zet die groei verder door. Verwacht wordt dat eind 2020 McDonald’s honderdvijftig (bestel)punten met de bezorgpartners Uber Eats en Thuisbezorgd.nl zijn ingevuld. Ook dat betekent...

Lees bericht

Deliveroo geeft klanten mogelijkheid horeca fooi te geven

Bezorgdienst – Bezorgservice Deliveroo heeft een nieuwe maatregel genomen om lokale restaurants te steunen. Vanaf vandaag bieden zij klanten de mogelijkheid om een fooi te geven aan het restaurant waar ze hebben besteld. Deliveroo heeft daarvoor een nieuwe functie op het platform gelanceerd waarmee klanten hun rekening naar boven kunnen afronden.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid