FEBO kiest naast Deliveroo ook voor Thuisbezorgd.nl


Just Eat Takeaway ziet winstgevendheid dichterbij komen

Formulenieuws – Cafetariaketen FEBO werkte al samen met bezorgdienst Deliveroo, maar gaat nu ook samenwerken met Scoober, de bezorgservice van Thuisbezorgd.nl. Afgelopen week zijn in Amsterdam de eerste 16 vestigingen van start gegaan.

FEBO had sinds eind 2019 een exclusieve samenwerking met Deliveroo voor alle 29 vestigingen in Amsterdam en Amstelveen. Daar wordt Thuisbezorgd.nl nu naast gezet. Door de uitbreiding zet FEBO nog meer in op het bezorgen van friet en snacks. Bezorging is al jaren een van de belangrijke groeifactoren van de fastservice-organisatie. Meer dan 90% van de 75 vestigingen van FEBO in Nederland bezorgt haar verse snacks. Via diverse bestelplatformen kunnen de gasten deze bestellen. FEBO streeft er naar om eind dit jaar alle vestigingen in Nederland te laten bezorgen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Groei bezorgformules dé ontwikkeling in food van 2021

Foodservice – De explosieve groei van bezorgformules voor boodschappen en maaltijden is dé ontwikkeling van 2021 in de Nederlandse foodmarkt. Dat laat de FSIN Food500 2022 zien. Het Food Service Instituut Nederland (FSIN) publiceert dit overzicht van de vijfhonderd foodbedrijven met de hoogste omzetten dit jaar voor het eerst sinds de coronapandemie.

Lees bericht
Ghost kitchen Casper wil minimaal vijf locaties in Nederland

Dark kitchen - Casper, een succesvolle Belgische bezorg- en afhaalketen, zet voet op Nederlandse bodem. Met een groei-injectie van vijf miljoen euro, geleid door Slingshot Ventures, wil het bedrijf tot 2024 vijftig locaties openen in Europa, te starten met alvast vijf vestigingen in Nederland. De eerste locatie opent in juni in Den Haag.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid