FEBO kiest naast Deliveroo ook voor Thuisbezorgd.nl


Formulenieuws – Cafetariaketen FEBO werkte al samen met bezorgdienst Deliveroo, maar gaat nu ook samenwerken met Scoober, de bezorgservice van Thuisbezorgd.nl. Afgelopen week zijn in Amsterdam de eerste 16 vestigingen van start gegaan.

FEBO had sinds eind 2019 een exclusieve samenwerking met Deliveroo voor alle 29 vestigingen in Amsterdam en Amstelveen. Daar wordt Thuisbezorgd.nl nu naast gezet. Door de uitbreiding zet FEBO nog meer in op het bezorgen van friet en snacks. Bezorging is al jaren een van de belangrijke groeifactoren van de fastservice-organisatie. Meer dan 90% van de 75 vestigingen van FEBO in Nederland bezorgt haar verse snacks. Via diverse bestelplatformen kunnen de gasten deze bestellen. FEBO streeft er naar om eind dit jaar alle vestigingen in Nederland te laten bezorgen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vraag en klantenaantal nemen toe bij Deliveroo for Work

Bezorgdienst  -  Sinds de start van het jaar is de vraag naar bedrijfscatering via Deliveroo for Work, eerder bekend als Deliveroo for Business, gestegen. De brutotransactiewaarde steeg met 165% in het tweede kwartaal ten opzichte van een jaar eerder. Ook het aantal nieuwe klanten nam toe. Dat laat bezorgservice Deliveroo weten.

Lees bericht


Joep Hutschemakers nieuwe GM Benelux Deliveroo

Benoeming - Deliveroo heeft Joep Hutschemakers benoemd tot General Manager Benelux. Hij leidt al sinds augustus het bezorgplatform vanuit Amsterdam. Later wordt voor België en Luxemburg gezocht naar een general manager die aan hem zal rapporteren.

Lees bericht

‘Roomijs populairder bij Nederlanders dan softijs’

Onderzoek – Nederlanders zijn gek op ijs, maar sommige ijsvarianten hebben toch de voorkeur. Zo is roomijs (40%) de favoriete ijssoort is, gevolgd door een hoorntje softijs (30%) en op de derde plek sorbetijs (17%). Dit bleek uit onderzoek van maaltijdenplatform Deliveroo onder 1000 Nederlanders.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid