FEBO kiest naast Deliveroo ook voor Thuisbezorgd.nl


Formulenieuws – Cafetariaketen FEBO werkte al samen met bezorgdienst Deliveroo, maar gaat nu ook samenwerken met Scoober, de bezorgservice van Thuisbezorgd.nl. Afgelopen week zijn in Amsterdam de eerste 16 vestigingen van start gegaan.

FEBO had sinds eind 2019 een exclusieve samenwerking met Deliveroo voor alle 29 vestigingen in Amsterdam en Amstelveen. Daar wordt Thuisbezorgd.nl nu naast gezet. Door de uitbreiding zet FEBO nog meer in op het bezorgen van friet en snacks. Bezorging is al jaren een van de belangrijke groeifactoren van de fastservice-organisatie. Meer dan 90% van de 75 vestigingen van FEBO in Nederland bezorgt haar verse snacks. Via diverse bestelplatformen kunnen de gasten deze bestellen. FEBO streeft er naar om eind dit jaar alle vestigingen in Nederland te laten bezorgen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Pathé en Thuisbezorgd.nl starten samenwerking Pathé Delivery

Bioscopen – Een dag nadat Pathé laat weten dat de bezoekers tijdelijk eigen eten en drinken mee mogen nemen, omdat de eet- en drink shops en buffetten moeten sluiten door de coronamaatregelen, maakt de bioscoopketen bekend een samenwerking te hebben opgezet met Thuisbezorgd.nl. Beide bedrijven zijn in Amsterdam gestart met Pathé Delivery zodat de bioscoopsnacks thuis kunnen worden gegeten.

Lees bericht


Thuisbezorgd.nl komt met extra pakket ter ondersteuning restaurants

Bezorgdienst - Thuisbezorgd.nl, 's lands grootste etenbestelsite, komt met nieuwe maatregelen om restaurants te ondersteunen, naar aanleiding van de aankondiging van de regering om de horeca de komende maand in zijn geheel te sluiten. Eerder verlaagde de bezorgdienst al de afhaalcommissie tijdelijk tot 0% en trok het extra personeel aan voor het bezorgen,

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid