Frank Visser nieuwe directeur Xandrion


Benoeming – Frank Visser is onlangs aangesteld als Algemeen Directeur bij inkooporganisatie Xandrion, onderdeel van de Compass Group. Visser heeft diverse directiefuncties bekleed binnen de Market Food Group, Heineken, Miele en Royaan. Frank Visser is daarnaast als voorzitter van Les Patrons Cuisiniers en bestuurslid bij de G4 (Alliance gastronomique, Jeunes Restaurateurs, Fine Eastern Restaurants en Les Patrons Cuisiniers) actief betrokken bij de Nederlandse gastronomie op diverse niveaus. Gedurende de komende periode zal Eric Maurits (voorgaande Algemeen Directeur Xandrion) nog betrokken blijven bij Xandrion om zijn verantwoordelijkheden over te dragen en een aantal lopende trajecten af te handelen. Maurits keert daarna terug naar de organisatie van Compass Group Nederland, waar hij binnen de directie de functie van Business Development Director gaat innemen. Bron: Xandrion/@FoodClicks Benoeming – Frank Visser is onlangs aangesteld als Algemeen Directeur bij inkooporganisatie Xandrion, onderdeel van de Compass Group. Visser heeft diverse directiefuncties bekleed binnen de Market Food Group, Heineken, Miele en Royaan. Frank Visser is daarnaast als voorzitter van Les Patrons Cuisiniers en bestuurslid bij de G4 (Alliance gastronomique, Jeunes Restaurateurs, Fine Eastern Restaurants en Les Patrons Cuisiniers) actief betrokken bij de Nederlandse gastronomie op diverse niveaus. Gedurende de komende periode zal Eric Maurits (voorgaande Algemeen Directeur Xandrion) nog betrokken blijven bij Xandrion om zijn verantwoordelijkheden over te dragen en een aantal lopende trajecten af te handelen. Maurits keert daarna terug naar de organisatie van Compass Group Nederland, waar hij binnen de directie de functie van Business Development Director gaat innemen. Bron: Xandrion/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Samenwerking Van Tol Convenience Food en Xandrion

Samenwerking - Van Tol Convenience Food, conveniencespecialist op het gebied van ei, Italiaanse brood-en pizzaproducten, gaat samenwerken met Xandrion in Ede. Deelnemers aan de inkooporganisatie Xandrion kunnen vanaf 1 januari 2024 besparen op de producten van Van Tol Convenience Food.

Lees bericht


Compass en InstockMarket schalen samenwerking op

Voedselverspilling – Compass Group, 's werelds grootste food- en servicebedrijf met de labels Eurest, ESFM, Famous Flavours, Maison van den Boer en Xandrion, wil meer werk maken van duurzaamheid en schaalt hiervoor de samenwerking met InstockMarket op.

Lees bericht




Drie cateraars leren gedetineerden gezonder eten en koken

Achtergrond - Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) maakte vorig jaar de gunning van het contract voor de dagelijkse voeding bekend van 26 gevangenislocaties in Nederland. Daarmee was het één van de grootste aanbestedingstrajecten voor de cateringsector in Nederland. Drie bedrijven kregen de opdracht uiteindelijk gegund.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid