Gastronomisch Gilde gaat samenwerken met Foodservice Network


V.l.n.r. Hans Steenbergen (FSN), Hans Everse (GG), Hugo Wijbenga (GG), Arjan de Boer (FSN) / Foto bij: Floris Heuer

Samenwerking – Het Gastronomisch Gilde en Foodservice Network gaan vanaf deze maand meer samenwerken. Beide partijen hebben hierover op het buitenevent Food Unplugged in Ede een overkomst gesloten.

Het Gastronomisch Gilde wil met de samenwerking  meer verbinding met de leden en met de partners realiseren. De wens om meer verbinding tot stand te brengen binnen de vereniging, is één van de uitkomsten van een evaluatie, ondersteund door adviseur Robert Melaard. De evaluatie heeft geleid tot een nieuwe visie voor de komende jaren.  In die visie wil het gilde verder inzetten op verbinding in de sector, kennisuitwisseling, Nederland op de kaart zetten tijdens de (inter)nationale vakwedstrijden en een sterkere band tussen de professionals en het bedrijfsleven. Foodservice Network, gaat het gilde daarbij helpen. Foodservice Network (FSN) is het zusterbedrijf van Food Inspiration en Shoot my Food.

Gastronomisch Gilde

Het Gastronomisch Gilde is dé vereniging voor professionals en leerlingen in de wereld van eten, drinken en gastvrijheid. Het Gilde bestaat uit verschillende vakgroepen, die alle soorten vakmensen in de gastronomie omvatten en samen een expertisecentrum voor culinair vakmanschap vormen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Finalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn bekend

Vakwedstrijd - Tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam streden 11 deelnemende teams om een plek in de finale van de HANOS Gouden Koksmuts. De jury selecteerde 6 finalisten en het Gastronomisch Gilde vergeeft in de komende maanden nog 1 wildcard. Deze finale vindt plaats op maandag 8 januari 2024 tijdens de Horecava.

Lees bericht



Koffiebranderij Mocca d’Or wordt partner van Gastronomisch Gilde

Samenwerking – Koffiebranderij Mocca d’Or in Zwolle en het Gastronomisch Gilde zijn een partnership aangegaan. De samenwerking moet bijdragen aan het bieden van kennis, keuze en inspiratie voor de Nederlandse gastronomie. Beide partijen willen de lat hoog leggen in hun ambities de beste op hun gebied te willen zijn.

Lees bericht



Nederland plaatst zich voor finale Global Chefs Challenge

Wedstrijd - Nederland heeft zich in Rimini geplaatst voor de finale van de Globals Chefs Challenge in Singapore in 2024. Deze wedstrijden worden georganiseerd door World Association of Chefs Societies (WACS) waar in Nederland het Gastronomisch Gilde bij aangesloten is. Tom Lamers en Tim Hoppe vertegenwoordigden Nederland tijdens de voorronde in Rimini.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid