Gastvrij Rotterdam optimistisch over doorgaan horecabeurs


Managing Director Robert Melaard van Gastvrij Rotterdam

Beurzen – De horecabeurs Gastvrij Rotterdam heeft vertrouwen dat het event kan plaatsvinden. Het feit dat de horeca binnenkort weer een stukje open kan en de evenementensector meer ruimte krijgt, in combinatie met een hogere vaccinatiegraad, geeft de organisatie voldoende vertrouwen dat de beurs kan doorgaan. Dat laat Robert Melaard, Managing Director, van Gastvrij Rotterdam in en nieuwsbrief weten.

Letterlijk schrijft Melaard: "De Fieldlab test evenementen in combinatie met de toename van het aantal gevaccineerden en de mogelijkheden voor sneltesten geven ons het vertrouwen dat we in september op een goede en veilige manier de 8e editie van Gastvrij Rotterdam in Ahoy zullen kunnen organiseren”. Of de driedaagse horecabeurs doorgang kon krijgen was ook onderwerp van gesprek geweest met alle 15 Founding Partners van de beurs en ook zij kijken volgens Melaard ‘unaniem en met veel enthousiasme uit naar hun deelname op de beursvloer van 20 t/m 22 september in Ahoy."

Onlangs verbond Makro Nederland zich voor drie edities aan Gastvrij Rotterdam. Melaard kon nu ook meedelen dat Bidfood voor de komende vijf edities weer als Founding Partner op de beursvloer te vinden was. Bidfood is een van de deelnemers van het eerste uur op Gasvrij Rotterdam, die inmiddels, volgens de beursorganisatie, voor 70% is volgeboekt. Melaard: “Alleen al in de afgelopen 3 weken hebben we weer ruim 20 nieuwe inschrijvingen mogen ontvangen.”

Wedstrijden

Ook de organisatoren van wedstrijden zoals de Nederlandse Finale van de Bocuse d’Or, het Glazen Kalf, The Young Chef Award en the Gaia Green Awards en anderen hebben hun aanwezigheid op de beursvloer in september bevestigd.

Bron: Gastvrij Rotterdam/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Marco van der Wijngaard net niet in wereldfinale Bocuse d’Or

Wedstrijd - Het Nederlandse Bocuse d’Or team met chef Marco van der Wijngaard en commis Stijn de Jong (beiden Sterklas) zijn er net niet in geslaagd om een plek te winnen in de wereldfinale van Bocuse d’Or. Het team kreeg een penalty en eindigde ondanks een goede prestatie tijdens de Europese finale in het Noorse Trondheim de 11de...

Lees bericht




PS in Foodservice lanceert PS Impact Score

Duurzaamheid – Onder grote belangstelling van groothandels en afnemers is afgelopen woensdag de PS Impact Score gepresenteerd in het gebouw van groente- en fruitbedrijf Van Gelder in Ridderkerk. Doel van de bijeenkomst was partijen in de foodservicesector duidelijk maken dat echte stappen zetten in duurzaamheid alleen kan als data met elkaar wordt gedeeld. De gepresenteerde PS Impact Score helpt daarbij.

Lees bericht


Slootweg (Bidfood) ziet nieuwe generatie horeca aankomen

Interview – Het gaat goed met Bidfood. De omzet zit ruim boven de 1 miljard euro en de leveringsgraad ligt boven de 98 procent. Toch zit CEO Dick Slootweg niet stil, want hij ziet ook de veranderingen in de foodservicesector. “Er is een nieuwe generatie ondernemers aan de slag gegaan in foodservice, die om nieuwe standaarden vraagt. Die veranderingen vragen ook aanpassingen van...

Lees bericht

Spaanse vakbeurs Alimentaria&Hostelco verwacht 15% groei

Vakbeurzen - Alimentaria&Hostelco, vakbeurs voor de sectoren voeding, dranken, foodservice en horeca-apparatuur, keert van 18 tot en met 21 maart 2024 terug naar de Gran Vía van Fira de Barcelona. De beurs toont een lijst van 900 internationale exposanten uit meer dan 60 landen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid