Geert Benders opent in Venlo nieuw verspaleis Beej Benders


Convenience - Supermarktondernemer Geert Benders start een nieuwe gemaksformule. Verspaleis Beej Benders aan het Nolensplein in Venlo wil de smaken van vroeger terug laten keren op de borden van de mensen thuis. Beej Benders wil de afstand tussen leverancier en klant zo klein mogelijk maken. De versleveranciers vertellen in de nieuwe gemakswinkel zoveel mogelijk hun eigen verhaal rechtstreeks aan de klant. Ook worden workshops en andere promoties georganiseerd. Geert Benders heeft het versconcept al jaren in zijn hoofd en is blij dat zijn droom met de opening nu werkelijkheid is. Feitelijk is de winkel een toonzaal van datgene wat Limburg aan lekkernijen voortbrengt. Brood-, vis- en vleesspecialiteiten, de groenteman met zijn seizoensgroenten, ze komen allemaal uit de nabijheid van Venlo en zijn ook stuk voor stuk specialisten op hun terrein. Horeca Niet alleen een rijk aanbod aan verse producten ligt er bij Beej Benders, ook op het gebeid van horeca worden er stappen gezet. Verse maaltijden worden bereid voor thuis, maar ook voor consumptie ter plekke in het restaurant. De prijzen lopen uiteen van een basismaaltijd voor 4,25 euro en de luxe variant voor 5,25 euro. Daarnaast wordt er iedere dag tussen 16.00 uur en 19.00 uur een verse warme maaltijd bereid vanuit ‘de grote pan’. Deze maaltijd kan ter plekke worden gebruikt, warm mee naar huis genomen worden of is teruggekoeld mee te nemen vanuit de koeling. Samenwerking Beej Benders werkt samen met de ambachtelijke partners Bakkerij Pijpers uit Blerick, Slagerij Gielen uit Baarlo, Poelier Hendriks uit ’t Ven, Joep Bindels voor dagelijks versemaaltijden, Ho chi Lam van sushirestaurant de Red Sun uit Blaricum, Mertens zuivelboerderij uit Kessel en Tebben kaas uit Blerick. Deze bedrijven zijn ook terug te vinden in de winkel. Voor de verse producten werkt Benders samen met partners die een deel van de logistiek oplossen, zoals Staay foodgroep voor het verzamelen van de verse producten van de lokale tuinders en boeren, Fossa Eugenia, Paletti Growers (bloemen), Visser Chocolade uit Schimmert en Royal Taste Company uit Soest. Bron: @FoodClicks

Convenience - Supermarktondernemer Geert Benders start een nieuwe gemaksformule. Verspaleis Beej Benders aan het Nolensplein in Venlo wil de smaken van vroeger terug laten keren op de borden van de mensen thuis. Beej Benders wil de afstand tussen leverancier en klant zo klein mogelijk maken. De versleveranciers vertellen in de nieuwe gemakswinkel zoveel mogelijk hun eigen verhaal rechtstreeks aan de klant. Ook worden workshops en andere promoties georganiseerd. Geert Benders heeft het versconcept al jaren in zijn hoofd en is blij dat zijn droom met de opening nu werkelijkheid is. Feitelijk is de winkel een toonzaal van datgene wat Limburg aan lekkernijen voortbrengt. Brood-, vis- en vleesspecialiteiten, de groenteman met zijn seizoensgroenten, ze komen allemaal uit de nabijheid van Venlo en zijn ook stuk voor stuk specialisten op hun terrein. Horeca Niet alleen een rijk aanbod aan verse producten ligt er bij Beej Benders, ook op het gebeid van horeca worden er stappen gezet. Verse maaltijden worden bereid voor thuis, maar ook voor consumptie ter plekke in het restaurant. De prijzen lopen uiteen van een basismaaltijd voor 4,25 euro en de luxe variant voor 5,25 euro. Daarnaast wordt er iedere dag tussen 16.00 uur en 19.00 uur een verse warme maaltijd bereid vanuit ‘de grote pan’. Deze maaltijd kan ter plekke worden gebruikt, warm mee naar huis genomen worden of is teruggekoeld mee te nemen vanuit de koeling. Samenwerking Beej Benders werkt samen met de ambachtelijke partners Bakkerij Pijpers uit Blerick, Slagerij Gielen uit Baarlo, Poelier Hendriks uit ’t Ven, Joep Bindels voor dagelijks versemaaltijden, Ho chi Lam van sushirestaurant de Red Sun uit Blaricum, Mertens zuivelboerderij uit Kessel en Tebben kaas uit Blerick. Deze bedrijven zijn ook terug te vinden in de winkel. Voor de verse producten werkt Benders samen met partners die een deel van de logistiek oplossen, zoals Staay foodgroep voor het verzamelen van de verse producten van de lokale tuinders en boeren, Fossa Eugenia, Paletti Growers (bloemen), Visser Chocolade uit Schimmert en Royal Taste Company uit Soest. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Vershal Beej Benders opent 16 november

Vershal - Beej Benders, de vershal van Plus-supermarktondernemer Benders, gaat 16 november open. De vershal komt in een volledig opgeknapt pand in het centrum van Venlo en wordt geopend door burgemeester Antoin Scholten. De ondernemer maakt dat op z'n website bekend. Bij Beej Benders staat de liefde voor verse, lokale producten voorop. Althans dat is de wijze waarop de supermarktondernemer zijn...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid