Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR


De Spar Foodclub in het Zeeuwse Philippine, die onder Geeske Burema gestalte heeft gekregen

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

“Geeske heeft in deze voor de foodretail hectische jaren een significante bijdrage geleverd, resulterend in een duidelijke marktpositie,” aldus John van der Ent, CEO SPAR Nederland. “Er staat een bedrijf met ambitie en een passende strategie. Geeske heeft een datagedreven aansturing mogelijk gemaakt met behulp van onder andere de introductie van het prijselasticiteit model, de SPAR persona’s en de locatieprofielen, waardoor we onze strategieën en besluitvorming hebben kunnen verbeteren. Daarnaast behoren de uitrol van de FoodClub in de winkels, de lancering van het eigen adverteerderskanaal SPAR Retail Media, de verlenging van het contract met onze partner EG group en het winnen van de GfK award ‘beste on the move formule tot mooie stappen”. Volgens Van der Ent is SPAR nu toe aan een nieuwe fase.

Geeske Burema weet nog niet wat haar vervolgstappen zijn: “De afgelopen 4 jaren waren intensief, ik ga eerst genieten van een sabbatical en die tijd gebruiken om na te denken hoe ik straks mijn tijd, kennis en talent wil inzetten om impact te maken”. Zij kijkt wel uit naar nieuwe uitdagingen en zal haar kennis en expertise delen met haar collega-directeuren die haar taken voorlopig zullen overnemen, om de continuïteit van de bedrijfsvoering te waarborgen. SPAR kijkt uit naar een opvolger.

Bron: SPAR Nederland/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Chantal de Rijk nieuwe Commercieel Directeur SPAR

Benoeming - SPAR kondigt de komst van Chantal de Rijk aan als de nieuwe Commercieel Directeur van het bedrijf. De Rijk heeft ruime ervaring in zowel de retail als in foodservice. Zij komt per 1 juli en zal Geeske Burema opvolgen, die deze rol de afgelopen vier jaar heeft vervuld.

Lees bericht

SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees bericht


© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid