Hajé Nunspeet krijgt eerste Dunkin' drive-thru


De drive-thru bij Hajé Restaurant Nunspeet aan de A28

Formulenieuws - Dunkin’ heeft aan de A28 bij Hajé Restaurant Nunspeet een Dunkin' drive-thru geopend. De locatie op de verzorgingsplaats Hendrikbos is de eerste echt drive thru van West-Europa.

Dunkin’ is voor de locatie benaderd door de familie de Jager, eigenaars van de Hajé Shops, Hotels en Restaurants. Hajé wil met Dunkn’ de gasten van Hajé Restaurants op het verzorgingsgebied nog meer mogelijkheden bieden. Volgens de familie de Jager biedt de locatie nu alle voorzieningen voor de reiziger om te genieten van een ontbijt, lunch of diner.

De nieuwe Dunkin' drive-thru in Nunspeet biedt een snelle manier om de koffie en donuts van Dunkin te proeven zonder uit de auto te hoeven stappen. De drive-thru is ontworpen om aan de behoeften van klanten te voldoen die op zoek zijn naar een snelle en smakelijke traktatie.De nieuwe drive-thru heeft een vergelijkbaar assortiment als de overige winkels van Dunkin.

Dunkin

Dunkin, opgericht in 1950, is wereldwijd bekend van de koffie en donuts. De formule telt meer dan 12.000 restaurants in 45 landen.

Bron: Dunkin’/@FoodClicks

Interieur van de Dunkin' bij Hajé

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Hajé komt met eigen huismerk koffiebonen voor thuis

Restaurants – Hajé Hotels & Restaurants komt met een eigen merk koffiebonen voor consumenten. Het gaat om de koffiebonnen van de koffie die ook in de restaurants wordt geschonken. Het private label werd vrijdag door operationeel directeur Michiel van Wolferen-van Dijk van Hajé gelanceerd bij Hajé Restaurant Nieuwegein.

Lees bericht


McDonald’s ontwikkelt spin-off restaurantketen CosMc’s

Formulenieuws - McDonald's opende deze maand het eerste spin-offconcept met de naam CosMc's (uitgesproken als 'cosmics'). Het nieuwe format opende de deuren in de buitenwijk Bolingbrook, Illinois in Chicago. Het gaat bij CosMc’s om kleinere locaties met een assortiment dat zich meer richt op de middag.

Lees bericht


Van der Valk neemt meerderheidsbelang in Dunkin’

Formulenieuws - Van der Valk International (VDVI) heeft een meerderheidsbelang verkregen in Dunkin’ Nederland en België. VDVI ziet de deelneming als een belangrijke stap in het verder verbreden van de hospitality dienstverlening. Voor Dunkin’ in Nederland en België betekent de samenwerking een fase van verdere groei.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid