Hamburgermerk Carl’s Jr. heeft plannen in Nederland


Met de steun van Franchise Match zoekt Carl's Jr. een franchisenemer of investeerder die zo'n twintig locaties in Nederland wil openen

Formulenieuws – Het premium Californische hamburgermerk  Carl’s Jr. heeft plannen om in Nederland te starten. Het bedrijf heeft franchise consultant Franchise Match opdracht gegeven franchisepartners daarvoor te vinden.

De plannen volgen op de succesvolle expansie van Carl's Jr. in Europa op dit moment, zo laat de hamburgerketen weten. Inmiddels worden er in Europa op al meer dan 80 locaties hamburgers, sandwiches met kip en milkshakes geserveerd op Californische wijze. De afgelopen zes jaar is de groei van Carl's Jr. verdubbeld, waardoor het aantal buitenlandse restaurantlocaties is toegenomen tot meer dan 1.000 vestigingen in 40 landen.

Toegevoegde waarde

Met de steun van Franchise Match zoekt Carl's Jr. nu  samenwerking met ambitieuze horecaondernemers en investeringsgroepen die de komende jaren ten minste twintig restaurants in hun regio’s willen openen en zodoende deel uit willen maken van een groot, wereldwijd opererend QSR-merk. Carl's Jr. zoekt  naar franchisepartners die kunnen investeren in drukbezochte locaties in en rond grote steden. Tim Lowther, General Manager voor Carl's Jr. in Europa, gevestigd in Manchester: “We zijn ervan overtuigd dat Carl's Jr. alle ingrediënten voor succes heeft. Dit merk zal waarde toevoegen aan de markt door een uniek voorstel aan te bieden dat gericht is op hamburgers van hoge kwaliteit en een onvergetelijke ervaring”.

Bron: Carl's Jr./@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsVolledige geautomatiseerde burgershop opent in California

Buitenland – In Zuid-California is de eerste volledig geautomatiseerde en AI-aangedreven burgerrestaurant geopend. Bij de ‘CaliExpress by Flippy’ is het nu mogelijk om premium Wagyu Blend Burgers aan te bieden tegen traditionele burgerprijzen, zo laten de initiatiefnemers weten.

Lees bericht

Rotterdam krijgt met SMASH een nieuwe hamburgerervaring

Horecaconcept – Rotterdam moet binnenkort een nieuw horecaconcept krijgen waar alles draait om de hamburger. Initiatiefnemer Diego Buik belooft een bescheiden menukaart maar ‘met de vertrouwde kwaliteit van Chef Diego en Diego’s Burgers, vertaald naar een 'diner-concept' met burgers, friet en dranken’.

Lees bericht

Groei cafetariasector in eerste half jaar stabiel op ruim 11%

Analyse – De groei van de Nederlandse cafetaria blijft tot en met juni dit jaar op 11 procent. Dit blijkt uit verzamelde gegevens via de kassadata van NTF, op basis van 360 cafetaria’s met een gezamenlijk aandeel van 20% in de Nederlandse cafetariamarkt, van zowel de verkopen offline als online.

Lees bericht


Gemiddelde horecaprijs vegaburger lager dan vleesburger

Onderzoek – Voor een gemiddelde kwaliteitshamburger betaal je in Nederlandse horeca €16,34. Maar voor een vegaburger is dat €16,15. De gemiddelde prijs voor een vegaburger ligt dus lager dan voor een vleesburger. Dat heeft de Hamburger Bijbel uitgezocht op basis van 500 menukaarten in de Nederlandse horeca.

Lees bericht

Nederlanders verbreken eerder hun goede (eet)voornemens

Bezorganalyse - Dit jaar verbreken Nederlanders eerder dan ooit hun goede eetvoornemens. Dat blijkt uit een prognose van Deliveroo. De maaltijdbezorgservice voorspelt dat donderdag 13 januari 2022 om 19:14 de Nederlandse consument de goed voornemens is vergeten en weer massaal fastfood, zoete lekkernijen en alcohol bestelt.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid