Hans Miete vertrekt als Managing Director bij BKNL


Hans Miete / Foto bij: Linkedin

Benoeming – Hans Miete vertrekt als Managing Director bij BKNL. Per 5 oktober start hij als CEO van Collins Foods Europe Ltd. en volgt daarmee Mark van ’t Loo op, die bij het bedrijf vertrekt.

Vanaf januari 2018 heeft Miete, samen met zijn team binnen BKNL, gewerkt aan de bouw van het merk Burger King in Nederland. Onder zijn leiding groeide het aantal locaties, verbeterde het productaanbod van de hamburgerketen en werden er diverse innovaties gedaan. Bovendien kreeg de formule naar de consument een andere uitstraling en merkbeleving.

Collins Foods Limited werkt zowel binnen Europa, Azië als thuisland Australië als franchiseorganisatie voor de formules Taco Bell-, KFC- en Sizzler.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Burger King krijgt nieuwe merkidentiteit

Formulenieuws – Burger King heeft voor het eerst in 20 jaar een volledige rebranding ondergaan. Voor de nieuwe visuele identiteit is gekozen omdat het merk de ambitie heeft om het gehele assortiment aan te bieden zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. De komende periode wordt de nieuwe identiteit zichtbaar in de restaurants en in de uitingen.

Lees bericht


Eerste foto’s van ESSO-tankstation De Ruyven met KFC

Petrol – Vandaag opende de eerste ESSO-tankstation van de EG Group met daarin een vestiging van een KFC-restaurant. De locatie De Ruyven aan de A13 tussen Rotterdam en Den Haag was sinds vorige week al wel open met de Go Fresh- en het Spar-assortiment, maar het fastservice restaurant met drive trhu was nog gesloten. Tot vandaag.

Lees bericht

Burger King introduceert Plant-based Whopper in Nederland

Formulenieuws - De Plant-based Whopper van Burger King is vanaf vandaag verkrijgbaar in alle restaurants. De plantaardige hamburger is in smaak vergelijkbaar met de bekende Whopper volgens de fastfoodketen en ziet er ook uit als de reguliere hamburger, ook omdat die ‘flame-grilled’ wordt bereid.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid