Hans Miete vertrekt als Managing Director bij BKNL


Hans Miete / Foto bij: Linkedin

Benoeming – Hans Miete vertrekt als Managing Director bij BKNL. Per 5 oktober start hij als CEO van Collins Foods Europe Ltd. en volgt daarmee Mark van ’t Loo op, die bij het bedrijf vertrekt.

Vanaf januari 2018 heeft Miete, samen met zijn team binnen BKNL, gewerkt aan de bouw van het merk Burger King in Nederland. Onder zijn leiding groeide het aantal locaties, verbeterde het productaanbod van de hamburgerketen en werden er diverse innovaties gedaan. Bovendien kreeg de formule naar de consument een andere uitstraling en merkbeleving.

Collins Foods Limited werkt zowel binnen Europa, Azië als thuisland Australië als franchiseorganisatie voor de formules Taco Bell-, KFC- en Sizzler.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Burger King introduceert Plant-based Whopper in Nederland

Formulenieuws - De Plant-based Whopper van Burger King is vanaf vandaag verkrijgbaar in alle restaurants. De plantaardige hamburger is in smaak vergelijkbaar met de bekende Whopper volgens de fastfoodketen en ziet er ook uit als de reguliere hamburger, ook omdat die ‘flame-grilled’ wordt bereid.

Lees bericht
Eerste vegetarische KFC-restaurant ter wereld open

Formulenieuws – Vandaag, bij de start van de Nationale Week Zonder Vlees, opende fastfoodformule KFC het eerste vegetarische restaurant ter wereld. De locatie is gevestigd aan het Binnenwegplein in Rotterdam. De vestiging kleurt daarmee als eerste een week lang volledig groen.

Lees berichtPure Ingredients wint geding over frikandelburger

Uitspraak – Pure Ingredients, de fabrikant van de frikandelburger, heeft de rechtszaak, die Burger King Corporation, het moederbedrijf van Burger King, tegen het bedrijf had aangespannen, gewonnen. De rechter heeft geoordeeld dat de frikandelburger van Pure Ingredients geen kopie is van de FreaKINGdel, die sinds enige tijd bij de hamburgerketen verkrijgbaar is.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid