Hans Oosterdijk per 1 juni in dienst van EuroParcs Group


Foto bij: EuroParcs Group

Benoeming - Hans Oosterdijk, Director Portfolio & Concept Design bij Landal GreenParks, maakt de overstap naar de EuroParcs Group. Per 1 juni treedt hij als Operational Director EP Group in dienst bij het snel groeiende bedrijf waarvan het hoofdkantoor in Apeldoorn zetelt. Dat meldt de website van EuroParcs.

Oosterdijk, die Landal GreenParks na veertien jaar gaat verlaten, is een gerenommeerde naam als het gaat om hospitality. Hij heeft bij Landal GreenParks bewezen oog te hebben voor niet alleen verdieping in de dienstverlening naar de gasten en eigenaren, maar heeft ook aangetoond dat hij in staat is het zogeheten facilitair management te verbreden, aldus EuroParcs.

In de afgelopen 20 jaar heeft de EuroParcs Group zich ontwikkeld tot een grote speler in het ontwikkelen en exploiteren van vakantieparken. De groep heeft inmiddels 38 resorts. De kernactiviteiten van het bedrijf zijn de verkoop- en verhuur van recreatieobjecten.

Bron: EuroParcs/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Foodboxen en versbereide maaltijden bij Landal GreenParks

Leisure - Landal GreenParks heeft een assortiment foodboxen en versbereide maaltijden ontwikkeld, die gasten kunnen bestellen voor in de bungalow. Met dit nieuwe initiatief kunnen gasten genieten van verschillende eet- en drinkmomenten in en om de bungalow. Ook zijn er boxen om zelf producten te maken in de bungalow.

Lees berichtHof van Saksen heropend nieuw restaurant Gusto

Leisurepark - Hof van Saksen, onderdeel van Landal GreenParks, heeft haar Italiaanse restaurant Gusto heropend. Het restaurant is ondergebracht op een nieuwe locatie in het centrumgebouw de Havezate. Gasten kunnen in de nieuwe ambiance dineren en genieten van het culinaire spektakel van de chef in de open keuken. Naast meer zitruimte en daglicht is het nieuwe Gusto nog beter ingericht...

Lees bericht

Dirk Anbeek nieuwe directeur Landal

Benoeming - Dirk Anbeek volgt Thomas Heerkens op als algemeen directeur en directievoorzitter van Landal GreenParks. Heerkens had zijn vertrek al aangekondigd november vorig jaar. Anbeek is momenteel nog in functie als bestuursvoorzitter van vastgoedonderneming Wereldhave en begint op 1 maart in zijn nieuwe functie. Thomas Heerkens draagt gedurende de maand maart zijn werkzaamheden over aan Dirk Anbeek en neemt per 1...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid