HMSHost weer erkend als Top Employer in Nederland


HMSHost-personeel bij Bread Co op Schiphol / Foto bij: HMSHost

Personeel - HMSHost Nederland is donderdag voor de tweede achtervolgende keer officieel benoemd als “Top Employer” door het Top Employers Institute, de wereldwijde autoriteit op het gebied van het erkennen van uitmuntend werkgeverschap.

De certificering als Top Employer toont de inzet van een organisatie om een goede werkgever te zijn door middel van een uitstekend HR-beleid en positieve arbeidsvoorwaarden. HMSHost Nederland is één van de 63 bedrijven die in 2022 gecertificeerd zijn als Top Employer en één van de twee in de Nederlandse horecabranche.

Daarnaast werd HMSHost Nederland beoordeeld als één van de 'snelst verbeterende organisaties'. Het instituut heeft meer dan 1.800 Top Employers gecertificeerd en erkend in 120 landen / regio's verspreid over vijf continenten. Alleen bedrijven die aan de vereiste standaard van uitmuntendheid voldoen ontvangen deze certificering.

Bron: HMSHost/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




HMSHost opent Bubbles Seafood & Winebar op Schiphol

Formulenieuws – HMSHost Nederland, onderdeel van Dufry Group, wereldmarktleider in de hospitality branche voor reizigers onderweg, opent een nieuwe locatie van ‘Bubbles - Seafood & Winebar’ op Amsterdam Airport Schiphol. De locatie was al op Schiphol gevestigd, maar is verplaatst naar Lounge 2.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid