Horeca Bingo Spektakel trekt 45.000 bezoekers


Groothandel – Het door Bidfood in samenwerking met de Horecava, Horecabrains en diverse partners georganiseerde Horeca Bingo Spektakel trok gisteravond 45.000 online kijkers. De avond vol entertainment werd gepresenteerd door Ruben Nicolai met muziekentertainment van onder andere André Hazes en René le Blanc.

“Ik mis jullie, ik mis jullie zo erg,” zo opende presentator Ruben Nicolai de avond. Hij lichtte toe waarom de huidige situatie in de horeca hem zo raakt. “Zodra het weer mag, ga ik leven in de horeca.” Hij was geraakt en geïnspireerd door de horeca omdat die ondanks de maatregelen, zich niet klein laat krijgen. “We weten allemaal: na het bitter komt het zoet.”

Bijna 45.000 kijkers

Bijna 45.000 mensen uit de horecabranche genoten van de livestream waarbij een spectaculair potje bingo afgewisseld werd met optredens van artiesten zoals André Hazes en René le Blanc. De prijzenpot had een totale waarde van 99.999 euro en bestond volledig uit horeca gerelateerde producten. De hoofdprijs bestond uit een shoptegoed ter waarde van 10.000 euro bij Bidfood.   

Veerkracht

Het doel van de bingo was om de horeca een mooie avond te bezorgen in deze bittere tijd. “Dat verdient de branche”, aldus Dick Slootweg, CEO van Bidfood. “We zijn blij en dankbaar dat we met zoveel trouwe partners en leveranciers deze avond mochten organiseren. Wij proberen in deze tijd toch een glimlach op het gezicht van de horeca te krijgen.” Net als Ruben Nicolai roemt ook Dick Slootweg de veerkracht van de branche: “Na een zwaar jaar en de weken die ons nog te wachten staan, valt de flexibiliteit van onze klanten wederom op. We gaan ons samen voorbereiden op de drukste zomer ooit.”

Bron: Bidfood/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsRobbert de Veen maakt ‘s werelds duurste hamburger

Record - Robbert Jan de Veen van cafetaria De Daltons in Voorthuizen is er met zijn ‘The Golden Boy’ in geslaagd het officiële wereldrecord binnen te halen van de duurste hamburger ter wereld. The Golden Boy is een zeer exclusieve burger, gemaakt van Wagyu A5 vlees met onder andere Beluga kaviaar, Engelse cheddar van Wyke Farms en barbecuesaus gemaakt...

Lees bericht


Gastvrij Rotterdam optimistisch over doorgaan horecabeurs

Beurzen – De horecabeurs Gastvrij Rotterdam heeft vertrouwen dat het event kan plaatsvinden. Het feit dat de horeca binnenkort weer een stukje open kan en de evenementensector meer ruimte krijgt, in combinatie met een hogere vaccinatiegraad, geeft de organisatie voldoende vertrouwen dat de beurs kan doorgaan. Dat laat Robert Melaard, Managing Director, van Gastvrij Rotterdam in en nieuwsbrief weten.

Lees berichtBidfood gaat nieuwe samenwerking aan met Cedris

Groothandel - Online groothandel Bidfood gaat een nieuwe samenwerking aan met Cedris, de landelijke vereniging voor een inclusieve arbeidsmarkt in Nederland. Bidfood gaat de komende tijd het volledige assortiment bedrijfsrestauratieve voorzieningen aan deelnemende leden van Cedris leveren.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid