Horeca Bingo Spektakel trekt 45.000 bezoekers


Groothandel – Het door Bidfood in samenwerking met de Horecava, Horecabrains en diverse partners georganiseerde Horeca Bingo Spektakel trok gisteravond 45.000 online kijkers. De avond vol entertainment werd gepresenteerd door Ruben Nicolai met muziekentertainment van onder andere André Hazes en René le Blanc.

“Ik mis jullie, ik mis jullie zo erg,” zo opende presentator Ruben Nicolai de avond. Hij lichtte toe waarom de huidige situatie in de horeca hem zo raakt. “Zodra het weer mag, ga ik leven in de horeca.” Hij was geraakt en geïnspireerd door de horeca omdat die ondanks de maatregelen, zich niet klein laat krijgen. “We weten allemaal: na het bitter komt het zoet.”

Bijna 45.000 kijkers

Bijna 45.000 mensen uit de horecabranche genoten van de livestream waarbij een spectaculair potje bingo afgewisseld werd met optredens van artiesten zoals André Hazes en René le Blanc. De prijzenpot had een totale waarde van 99.999 euro en bestond volledig uit horeca gerelateerde producten. De hoofdprijs bestond uit een shoptegoed ter waarde van 10.000 euro bij Bidfood.   

Veerkracht

Het doel van de bingo was om de horeca een mooie avond te bezorgen in deze bittere tijd. “Dat verdient de branche”, aldus Dick Slootweg, CEO van Bidfood. “We zijn blij en dankbaar dat we met zoveel trouwe partners en leveranciers deze avond mochten organiseren. Wij proberen in deze tijd toch een glimlach op het gezicht van de horeca te krijgen.” Net als Ruben Nicolai roemt ook Dick Slootweg de veerkracht van de branche: “Na een zwaar jaar en de weken die ons nog te wachten staan, valt de flexibiliteit van onze klanten wederom op. We gaan ons samen voorbereiden op de drukste zomer ooit.”

Bron: Bidfood/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Ruim 450 exposanten en 16.757 bezoekers bezochten tijdens de afgelopen dagen Gastvrij Rotterdam. Daarmee is het eerdere record in 2019 met 16.303 bezoekers verslagen en werd de horecavakbeurs afgelopen dagen in Rotterdam Ahoy de grootste editie tot nog toe.

Lees bericht


Finalisten HANOS Gouden Koksmuts bekend

Wedstrijd - De finalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn Hotel Restaurant Het Roode Koper, Restaurant Flore, Restaurant Moustique en Passy Events. Zij werden gekozen tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam. Daar streden de deelnemers om een plek in de finale die plaats zal vinden op maandag 9 januari 2023 tijdens de HORECAVA.

Lees bericht

Culinair talent in spotlight bij Food Reporter en Chefs (R)Evolution

Horecatalent - Food Reporter, Gault&Millau en Chefs (R)Evolution gaan een samenwerking aan, met als doel nieuw culinair talent gezamenlijk een podium te bieden. Tijdens Chefs (R)Evolution op 4 en 5 september wordt er door De Librije extra aandacht voor culinair talent gecreëerd, met de HillBilly competitie en door de inzet van koksopleidingen. Bovendien wordt daar in samenwerking met...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid