Horecabeurs Tavola verschuift naar september


Beurzen – De Belgische horecabeurs Tavola in Kortrijk heeft als gevolg van de ontwikkelingen rondom het coronavirus besloten de beursdata van aankomende week te verschuiven naar 13 tot en met 15 september dit jaar.

Hoewel de Belgische overheid /FOD Volksgezondheid géén beperkingen of extra maatregelen oplegt voor het doorgaan van beurzen en manifestaties in België, heeft de organisatie toch besloten tot het uitstellen en verplaatsen van de vakbeurs Tavola naar het najaar.

Deze beslissing is mede genomen vanwege het internationale karakter van de beurs. Voor de internationale exposanten en bezoekers van de beurs is het vrijwel onmogelijk om aanwezig te zijn.  De organisatie ontving afgelopen dagen annuleringen van beursdeelnemers en reacties dat bezoekers niet naar de beurs mogen of kunnen afreizen. Bijkomende beperking is ook dat het proeven van gerechten aan banden wordt gelegd, vanwege het extra risico op besmetting.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sfeervolle Belgische Tavola laat bezoekers echt genieten

Vakbeurs – Aan culinaire hoogtepuntjes geen gebrek op de Belgische vakbeurs Tavola in Kortrijk. Dit driedaagse horecaevenement trekt traditioneel ook altijd veel Nederlandse vakbezoekers. Belangrijkste reden is dat de horecabeurs veel specialiteiten laat zien en de foodprofessional ook echt kan genieten van de kwaliteit van de producten.

Lees bericht








© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid