Tavola slaat jaar over, maar komt met twee alternatieven


Beurzen – De Belgische horecabeurs Tavola verplaatst de maart editie 2021 naar maart volgend jaar, maar komt in 2021 wel met een tweetal alternatieven: Tavola Online in maart en een Taste of Tavola in september.

De beursorganisatie vindt de huidige maatregelen te streng en de vooruitzichten van heropening van de horeca te slecht om een volwaardige beurs in maart te kunnen organiseren. Besloten is de beurs nu te verschuiven naar 20 tot en met 22 maart 2022.

Om in de tussenliggende tijd exposanten toch te gelegenheid te bieden hun innovaties te tonen wordt in maart de Tavola Online geïntroduceerd en combineert de organisatie een hal ‘premium food & drinks’ onder de noemer 'Taste of Tavola'met de in september gehouden beurzen Broodway & Meat Expo. Tijdens deze vakbeurzen voor de ambachtelijke bakkerij- en slagerijsector kunnen bezoekers op die manier toch voorproefje krijgen van de originele Tavola-beurs, zo laat de organisatie weten. Die beurzen worden gehouden van 26 tot en met 29 september 2021 in Kortrijk Xpo.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sfeervolle Belgische Tavola laat bezoekers echt genieten

Vakbeurs – Aan culinaire hoogtepuntjes geen gebrek op de Belgische vakbeurs Tavola in Kortrijk. Dit driedaagse horecaevenement trekt traditioneel ook altijd veel Nederlandse vakbezoekers. Belangrijkste reden is dat de horecabeurs veel specialiteiten laat zien en de foodprofessional ook echt kan genieten van de kwaliteit van de producten.

Lees bericht


Spaanse vakbeurs Alimentaria&Hostelco verwacht 15% groei

Vakbeurzen - Alimentaria&Hostelco, vakbeurs voor de sectoren voeding, dranken, foodservice en horeca-apparatuur, keert van 18 tot en met 21 maart 2024 terug naar de Gran Vía van Fira de Barcelona. De beurs toont een lijst van 900 internationale exposanten uit meer dan 60 landen.

Lees bericht

Jubileumeditie van Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Gastvrij Rotterdam vierde de afgelopen drie dagen haar 10e editie. De beurs in vijf de hallen van Rotterdam Ahoy was met 500 deelnemende bedrijven volledig uitverkocht, waarmee deze editie de grootste tot nu toe is. Ook werd met 18.559 bezoekers een recordaantal gerealiseerd.

Lees bericht

Melaard over Gastvrij: “Horecabeurs moet horeca uitstralen”

Vakbeurzen - Het wordt een jubileumeditie Gastvrij Rotterdam. De horecabeurs die maandag tot en met woensdag wordt gehouden in Rotterdam Ahoy is de tiende. En wat alle edities gemeen hebben met elkaar is de gerichte horeca-invulling. Managing Director en beursorganisator Robert Melaard is daar ook heel strikt in. “Soms is het verleidelijk om vierkante meters te verhuren aan partijen die...

Lees bericht



Euro-Toques gaat meerjarig samenwerken met BBB Maastricht

Vakbeurzen – Euro-Toques Nederland en horecavakbeurs BBB Maastricht gaan samen met partners PALUX en Culinaire Saisonnier meerjarig de vakwedstrijden oppakken in het Euro-Toques paviljoen. Het nieuwe paviljoen is te vinden op Folie Culinaire, het exclusieve gedeelte van BBB Maastricht dat zich focust op het midden tot hoog segment.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid