HorecaEvenTT verhuist naar WTC Expo Leeuwarden


Productpresentatie op HorecaEvenTT

Beurzen - HorecaEvenTT heeft met ingang van dit jaar een nieuwe thuislocatie. De komende 14e editie, van 11-13 april 2022, wordt de horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland georganiseerd in WTC Expo in Leeuwarden. Daarmee neemt de organisatie afscheid van de Expo in Assen.

De beurs wordt in april na twee jaar weer gehouden. Jan Vlap, organisator van HorecaEvenTT is blij met de nieuwe locatie in Leeuwarden: “Hierin kunnen we elkaar als standhouders, deelnemers en bezoekers weer ontmoeten en proeven en genieten van alle mooie producten die de sector te bieden heeft.” De laatste editie trok de horecabeurs met 500 standhouder, volgens de organisator bijna 15.000 foodprofessionals vanuit de horeca, grootkeukens en recreatie. Ook EvenTTCulinair organiseerde er haar wedstrijden.

Lange termijn

De aanleiding voor de verhuizing is dat HorecaEvenTT van Expo Assen niet de garantie kreeg dat ze tijdig kon starten met de voorbereidingen voor de opbouw van de beurs. Omdat de hal dit jaar omgebouwd wordt voor een permanente leisure-invulling, heeft HorecaEvenTT gekozen voor een alternatieve locatie voor de langere termijn. Vlap: “Wij hebben lang gezocht naar een ruimte die niet alleen geschikt is voor dit jaar, maar ook met het oog op de toekomst. Daarin biedt WTC Expo Leeuwarden zeker zoveel mogelijkheden.” Zo staat ook de 15e editie al gepland voor februari 2023.

WTC Expo

WTC Expo in Leeuwarden is het grootste evenementencomplex van Noord-Nederland, met een totaal vloeroppervlak van 35.000 m2. HorecaEvenTT zal gebruik maken van twee aansluitende hallen, waarmee ze circa 1.000 m2 meer beursvloer beschikbaar heeft dan voorheen.

Bron: HorecaEvenTT/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

HorecaEvenTT blijft qua sfeer indruk maken

Vakbeurzen – Niet het aanbod, maar juist de sfeer maakt de vakbeurs HorecaEvenTT in Leeuwarden zo specifiek. Zowel deelnemer als bezoek laten merken dat de beurs gezien wordt als de ontmoetingsplatform voor het noordelijk deel van Nederland. Daarom doelgerichte gesprekken op de beursvloer en door de komst van veel horecaondernemers van de eilanden een efficiënte manier van relatiebeheer voor veel...

Lees bericht


Spaanse vakbeurs Alimentaria&Hostelco verwacht 15% groei

Vakbeurzen - Alimentaria&Hostelco, vakbeurs voor de sectoren voeding, dranken, foodservice en horeca-apparatuur, keert van 18 tot en met 21 maart 2024 terug naar de Gran Vía van Fira de Barcelona. De beurs toont een lijst van 900 internationale exposanten uit meer dan 60 landen.

Lees bericht

Jubileumeditie van Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Gastvrij Rotterdam vierde de afgelopen drie dagen haar 10e editie. De beurs in vijf de hallen van Rotterdam Ahoy was met 500 deelnemende bedrijven volledig uitverkocht, waarmee deze editie de grootste tot nu toe is. Ook werd met 18.559 bezoekers een recordaantal gerealiseerd.

Lees bericht

Melaard over Gastvrij: “Horecabeurs moet horeca uitstralen”

Vakbeurzen - Het wordt een jubileumeditie Gastvrij Rotterdam. De horecabeurs die maandag tot en met woensdag wordt gehouden in Rotterdam Ahoy is de tiende. En wat alle edities gemeen hebben met elkaar is de gerichte horeca-invulling. Managing Director en beursorganisator Robert Melaard is daar ook heel strikt in. “Soms is het verleidelijk om vierkante meters te verhuren aan partijen die...

Lees bericht


Deelname Horeca Vakbeurs Hardenberg nu op 50 bedrijven

Vakbeurzen - De Horeca Vakbeurs in Hardenberg krijgt steeds meer vorm laat organisatie EasyFairs weten. Inmiddels hebben ruim 50 bedrijven uit uiteenlopende segmenten zoals food, dranken en keukenapparatuur toegezegd deel te nemen aan de nieuwe beurs in het oosten van het land.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid