HorecaEvenTT verplaatst naar april 2021


Productpresentatie op HorecaEvenTT

Beurzen - De komende 14e editie van het driedaagse HorecaEvenTT in Assen wordt verplaatst van februari naar april 2021. In overleg met verschillende betrokkenen is dat besloten. De organisatie wil van 19 tot en met 21 april alsnog de grootste horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland verantwoord kunnen organiseren.

Met de voorbereidingen voor HorecaEvenTT 2021 in de Expo Assen gaat de organisatie dus door, zo laat vakbeurs weten. Want het doel blijft het organiseren van een horecabeurs vol kwaliteit en beleving voor het nieuwe zomerseizoen.

Coronaprotocol

De vakbeurs zal een duidelijk protocol krijgen waarbinnen een veilig bezoek mogelijk. Die veiligheid geldt ook voor de deelnemende bedrijven. Vanuit dit protocol wil de beursorganisatie toewerken naar een veilige beurs voor standhouders en bezoekers. Het plan is in samenwerking met een Covid-19 Coördinator opgesteld op basis van de ‘Corona checklist voor evenementen’ Veiligheidsregio Drenthe.

Horeca-eisen

In dit plan wordt gewerkt met het reguleren van het bezoek, is sprake van eenrichting verkeer in de gangpaden en zijn er duidelijke richtlijnen rondom de stands. Het advies is om de stands zoveel mogelijk in te richten en te reinigen conform de horeca-eisen. In het bijzonder geldt dit voor exposanten van food-producten. Natuurlijk mag op een horeca-vakbeurs geproefd worden, maar wel door rekening te houden met de presentatie, afstand en reiniging.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

HorecaEvenTT blijft qua sfeer indruk maken

Vakbeurzen – Niet het aanbod, maar juist de sfeer maakt de vakbeurs HorecaEvenTT in Leeuwarden zo specifiek. Zowel deelnemer als bezoek laten merken dat de beurs gezien wordt als de ontmoetingsplatform voor het noordelijk deel van Nederland. Daarom doelgerichte gesprekken op de beursvloer en door de komst van veel horecaondernemers van de eilanden een efficiënte manier van relatiebeheer voor veel...

Lees bericht


Spaanse vakbeurs Alimentaria&Hostelco verwacht 15% groei

Vakbeurzen - Alimentaria&Hostelco, vakbeurs voor de sectoren voeding, dranken, foodservice en horeca-apparatuur, keert van 18 tot en met 21 maart 2024 terug naar de Gran Vía van Fira de Barcelona. De beurs toont een lijst van 900 internationale exposanten uit meer dan 60 landen.

Lees bericht

Jubileumeditie van Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Gastvrij Rotterdam vierde de afgelopen drie dagen haar 10e editie. De beurs in vijf de hallen van Rotterdam Ahoy was met 500 deelnemende bedrijven volledig uitverkocht, waarmee deze editie de grootste tot nu toe is. Ook werd met 18.559 bezoekers een recordaantal gerealiseerd.

Lees bericht

Melaard over Gastvrij: “Horecabeurs moet horeca uitstralen”

Vakbeurzen - Het wordt een jubileumeditie Gastvrij Rotterdam. De horecabeurs die maandag tot en met woensdag wordt gehouden in Rotterdam Ahoy is de tiende. En wat alle edities gemeen hebben met elkaar is de gerichte horeca-invulling. Managing Director en beursorganisator Robert Melaard is daar ook heel strikt in. “Soms is het verleidelijk om vierkante meters te verhuren aan partijen die...

Lees bericht


Deelname Horeca Vakbeurs Hardenberg nu op 50 bedrijven

Vakbeurzen - De Horeca Vakbeurs in Hardenberg krijgt steeds meer vorm laat organisatie EasyFairs weten. Inmiddels hebben ruim 50 bedrijven uit uiteenlopende segmenten zoals food, dranken en keukenapparatuur toegezegd deel te nemen aan de nieuwe beurs in het oosten van het land.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid