Horecagroep RCE opent vijfde Stan in Maastricht
Horeca – De horecaformule Stan, onderdeel van horecagroep Restaurant Company Europe (RCE) opent in het voorjaar van 2022 een nieuw restaurant in het Sphinxkwartier in Maastricht. Het wordt de vijfde Stan-locatie. Het restaurant krijgt tevens een interieur in de nieuwe stijl in lijn met de herpositionering.
Met deze nieuwe locatie creëert RCE een eigentijdse plek waar de gasten kunnen genieten van verrassende gerechten en muziek. Bovendien is het de eerste locatie voor RCE in deze gastronomische stad. ‘In Maastricht zien we een waardevolle uitbreiding op onze vier bestaande Stan restaurants in Arnhem, Den Haag, Utrecht en Zeist. De ligging in de bruisende stadwijk Het Sphinxkwartier sluit perfect aan bij de sfeer en doelgroep van Stan. En we zijn heel trots dat we ook in deze tijd zulke belangrijke stappen kunnen zetten in lijn met onze strategie’, aldus CEO Sandra van Halderen. De planning is om Stan Maastricht in maart 2022 te openen.
DJ’s
Afgelopen najaar is de nieuwe positionering van Stan (voorheen Stan&co) gelanceerd, met als rode draad de culinaire ontdekkingsreis van Stan. Of je nu een ervaren of onervaren food traveler bent, Stan moet de wereld openen op het gebied van eten en drinken. Met mooie duurzame gerechten en bijzondere cocktails die óók goed ogen. Geïnspireerd op de huidige trends als shared dining, streetfood en het maken van bewuste keuzes. Ook worden er tegenwoordig ’s avonds DJ’s geprogrammeerd bij Stan.
Bron: RCE/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Fastned opent eerste Belgische shop bij snellaadstation
Buitenland - Fastned, het Europese snellaadbedrijf, heeft vandaag zijn allereerste shop en restaurant geopend. De opening van de shop is een volgende stap in Fastneds ontwikkeling, die het elektrische laden nog aangenamer moet maken. De shop ligt aan de E19 tussen Antwerpen en Breda ter hoogte van Brecht.
Lees berichtPlant FWD Week wil inspireren vaker plantaardig te kiezen
Actie - Plant FWD organiseert de eerste Plant FWD Week, waar ruim 40 restaurants, waaronder Cannibale Royale, Restaurant Flore **, The Lobby, Chez Nina, Yerba en Madre, mensen worden geïnspireerd vaker plantaardig te eten.
Lees berichtLoetje heropent restaurant in Hilversum
Formulenieuws – Loetje, de biefstukkenformule van horecabedrijf Restaurant Company Europe (RCE), blijft groeien en vernieuwen. Vorige week vrijdag ging na een grote verbouwing en uitbreiding de locatie open aan de Gooische Brink passage in Hilversum open.
Lees berichtMarco van Bergen sluit zijn Udens toprestaurant OONIVOO
Horeca - Het Udense toprestaurant OONIVOO WineSpired sluit per 30 december 2023 definitief de deuren. Dat heeft eigenaar Marco van Bergen laten weten. Inflatie en de energiecrisis, die volgen op het verlies van de Michelinster en drie horecalockdowns zijn de reden. Hij is nog op zoek naar een partij die de lopende huurovereenkomst en de inrichting van het restaurant wil overnemen.
Lees berichtNieuw horecaconcept ROAM & Desert Inn Pub in Carlton Oasis
Horecaconcept - Carlton Oasis in Spijkenisse heeft onlangs het volledig gerenoveerde ROAM & Desert Inn Pub geopend. Het hotel deelde de nieuwe horeca-ervaring met gasten en lokale bewoners.
Lees berichtRIJKS na ingrijpende verbouwing weer open
Horeca - Na een ingrijpende renovatie opent RIJKS, het restaurant van het Rijksmuseum, opnieuw haar deuren aan het Museumplein. “Na bijna 10 jaar werd het tijd voor de next step. In het nieuwe RIJKS hebben we meegenomen wat we hebben geleerd in de afgelopen jaren. We zijn de verbeterde versie van onszelf geworden,” aldus Executive Chef Joris Bijdendijk namens zijn team.
Lees bericht