Horecagroepen Loetje en Debuut verder als Restaurant Company Europe
Bundeling - Restaurantgroepen Loetje en Debuut gaan verder onder de naam Restaurant Company Europe. Door de samenvoeging wordt de groep één van de grootste horecabedrijven van Nederland met meer dan 50 veelzijdige restaurant- en cafélocaties.
Restaurant Company Europe (RCE) is het overkoepelende moederbedrijf van de horecaconcepten zoals Loetje, Stan&Co, Beers & Barrels en Popocatepetl The Mexican. Deze concepten zijn door heel Nederland gevestigd. Het streven van RCE is om deze concepten de komende jaren verder te verbeteren en uit te bouwen. Ook liggen er op termijn plannen voor Europese uitbouw.
De horecaconcepten van RCE bieden veelal een all-day aanbod, van ontbijt tot diner, maar ook een aantal cafélocaties zoals De Waag, De Vooruitgang en Café Vrijdag waar de gast kan borrelen of tot laat kan uitgaan.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
De Beren populairste restaurantketen Nederland
Onderzoek – De Beren is de best bezochte restaurantketen in Nederland (14%). Bovendien is De Beren de laatst bezochte keten voor 10% van de Nederlanders. Personen in de leeftijd van 18 tot en met 34 jaar bezoeken het vaakst een restaurantketen (65%).
Lees berichtLoetje heropent restaurant in Hilversum
Formulenieuws – Loetje, de biefstukkenformule van horecabedrijf Restaurant Company Europe (RCE), blijft groeien en vernieuwen. Vorige week vrijdag ging na een grote verbouwing en uitbreiding de locatie open aan de Gooische Brink passage in Hilversum open.
Lees berichtRedefine Meat voortaan ook bij AH online en Crisp
Plantaardig - Redefine Meat is voortaan toch voor thuis te bestellen via Albert Heijn online en Crisp. Aanvankelijk richtte het merk voor plantaardige vleesproducten zich volledig op foodservicebedrijven. Het gaat om zes plantaardige vleesproducten, waaronder Redefine Rundergehakt, Premium Burger, Lamskebab, Bratwurst, Pulled Pork en Pulled Beef.
Lees berichtGemiddelde NPS Nederlandse restaurantketens is +72
Onderzoek - De grootste restaurantketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +72. Proeflokaal Bregje krijgt de hoogste score (+91). Het is opvallend dat drie van de vijf meest bezochte ketens een NPS krijgen die lager is dan gemiddeld. De 18- tot 34-jarigen geven gemiddeld een lagere score dan oudere bezoekers.
Lees berichtLoetje opent in december 35e restaurant
Formulenieuws - Eind dit jaar opent Loetje een restaurant in het centrum van Hilversum. Het wordt het 35e restaurant van deze keten. Het restaurant vestigt zich in de bekende horecalocatie aan de Kerkbrink, waarin afgelopen decennium Luno’s bar & kitchen en Roast gevestigd waren.
Lees berichtProblemen RCE passen in dagelijkse routine
Formulenieuws - ‘Business as usual’. Dat is de boodschap die RCE verkondigt aan @FoodClicks naar aanleiding van berichtgeving over omzetdalingen bij Happy Italy en vermeende discussies met de aandeelhouders. “De stappen die de restaurantketen de afgelopen tijd heeft gezet, passen in de dagelijkse routine om de formules te verbeteren.”
Lees bericht