Horecasoftwarebedrijf Horeko net niet in de prijzen bij FD Gazellen


Verkiezing - Horeko uit Amersfoort heeft bij de FD Gazellen 2020, voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland, net naast de prijzen gegrepen. Horeko was het enige horeca tech-bedrijf in de lijst die in aanmerking kwam voor de awards, die op 19 november bekend werden gemaakt.

Toch is CEO Marvin van Dongen van Horeko trots op het debuut dat zijn bedrijf maakte bij de FD Gazellen 2020. “Ook tijdens dit coronajaar bewijzen wij als team relevant te zijn voor de Nederlandse en Belgische horeca”, laat hij weten. “De opname in de erelijst van snelst groeiende bedrijven van het FD is een mooie opsteker”.

Eerste nominatie

Het is de eerste keer in haar elfjarig bestaan dat Horeko uit Amersfoort is opgenomen in de FD Gazellen lijst, waarin dit jaar 772 bedrijven staan. In de categorie omzetklasse klein (€250.000 tot €2 miljoen) en in de regio Oost (Utrecht, Overijssel en Gelderland) behaalde Horeko uiteindelijk plek 125. “Al onze collega’s hebben dit samen bereikt, door elke dag weer te werken aan de optimalisatie van onze oplossingen Kitchen Manager en Employee Manager en natuurlijk het uitrollen van de nieuwe corona-features”, laat Van Dongen weten.

Snelste groeiers

De FD Gazellen is een race tussen de snelste groeiers van Nederland. Het is de 17e keer dat de redactie van Het Financiële Dagblad met de lijst komt. Daarin kwalificeren zich uitsluitend bedrijven die zich bovengemiddeld sneller groeien dan andere in de afgelopen drie jaar. Per categorie zijn er drie extra prijzen (de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Award) te vergeven.

Uitgegroeid

Horeko bestaat sinds 2009. Het bedrijf, begonnen in een studentenkamer, is sindsdien uitgegroeid tot een leverancier van software-oplossingen voor de Nederlandse en Belgische horeca op het gebied van kostprijsberekening, menu-engineering, HACCP, online roosteren en documentbeheer.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsSoftware Horeko direct gekoppeld met Nmbrs

Automatisering - Horeko uit Amersfoort biedt sinds kort een automatische koppeling met HR- en payrollplatform Nmbrs aan. De synchronisatie levert meer gemak, tijdswinst en inzicht op voor horecaondernemers èn horeca-administratiekantoren bij het verwerken van de salarisadministratie, aldus beide partijen.

Lees bericht

Horeko introduceert printer met in water oplosbare labels

Horeca –Horeko, softwareleverancier voor de horeca,  uit Amersfoort introduceert een printer in combinatie met in water oplosbare labels. Doordat de houdbaarheidsdatum afwasbaar is hoeft keuken personeel niet eerst de geplakte labels te verwijderen voordat de bakjes de spoelmachine ingaan.

Lees bericht

Horeko ontwikkelt software-oplossing voor coronacheck personeel

Horecapersoneel – Horeko, leverancier van software-oplossingen, uit Amersfoort komt met een uitbreiding van het inkloksysteem voor horecapersoneel om te checken of de medewerkers voldoen aan de coronavoorschriften. De uitbreiding betreft een vragenlijstje, waarbij snel en efficiënt bekeken kan worden of de medewerkers geen coronasymptomen hebben en dus mogen werken.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid