Horeko bereidt horeca met webinars voor op herstart


Webinars - Softwareleverancier Horeko uit Amersfoort organiseert van 22 tot en met 26 februari zeven gratis webinars voor horecaondernemers via haar Horeko Academy. De webinars moeten de horecaondernemers voorbereiden op een goede herstart als de tweede lockdown ten einde is.

Onderwerpen als menu-engineering, planning, gastvrijheid, social media en digitalisering komen aan bod in de webinars. Ook Horeko’s brandambassadeur Wouter Verkerk is een van de sprekers. “Het is tijd voor horecaondernemers om straks weer 100 procent klaar te staan voor hun gasten. Zowel qua gastvrijheid, beleving, marketing maar ook zeker organisatorisch en administratief. Wij kijken verder dan onze software en bieden relevante kennis aan om de horeca te helpen om nog beter te ondernemen en om een meerwaarde te bieden aan de gast”, aldus Marvin van Dongen CEO en founder van Horeko over de nieuwe reeks webinars van Horeko Academy in februari.

Wie één of meer gratis webinars wil volgen, kan zich hier aanmelden. Na inschrijving ontvangen deelnemers een toegangslink.

Bron: Horeko

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws







Software Horeko direct gekoppeld met Nmbrs

Automatisering - Horeko uit Amersfoort biedt sinds kort een automatische koppeling met HR- en payrollplatform Nmbrs aan. De synchronisatie levert meer gemak, tijdswinst en inzicht op voor horecaondernemers èn horeca-administratiekantoren bij het verwerken van de salarisadministratie, aldus beide partijen.

Lees bericht

Horeko introduceert printer met in water oplosbare labels

Horeca –Horeko, softwareleverancier voor de horeca,  uit Amersfoort introduceert een printer in combinatie met in water oplosbare labels. Doordat de houdbaarheidsdatum afwasbaar is hoeft keuken personeel niet eerst de geplakte labels te verwijderen voordat de bakjes de spoelmachine ingaan.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid