Hutten introduceert betaalappTap & Pay


Catering – Cateraar Hutten introduceert de betaalapp Tap & Pay. Gasten hoeven met de app niet meer in de rij te staan voor de kassa en hebben op die manier meer tijd in hun lunchpauze.

Met de Tap & Pay-app kunnen gasten gemakkelijk en snel producten uit het bedrijfsrestaurant selecteren en direct betalen met hun mobiele telefoon. Volgens projectmanager Kevin Renirie van Hutten is de cateraar de eerste in Nederland die een dergelijke app gebruikt. Renirie: “We hebben de app ontwikkeld als aanvullende dienst op de bestaande kassa’s, om vooral tijdens de piekmomenten de wachtrijen voor de kassa’s op te vangen.”

Hutten zet de gewonnen tijd in voor meer informatie aan de gast over het samenstellen van een gezonde lunch, maar ook de gast zelf heeft een tijdvoordeel.  “Uiteraard geeft dit Hutten ook de mogelijkheid om minder of helemaal geen kassa’s meer in te zetten,” aldus Renirie. “Samen met onze partner Nokavision uit Den Bosch hebben we de Hutten Tap & Pay app in nog geen negen maanden tijd weten te ontwikkelen en te testen. Naast de app zelf is er ook een nieuwe manier van betalen ontwikkeld. Uiteindelijk zijn er vijf partners betrokken in het traject: Nokavision, Mendix, In2value, CCV en Payconiq.”

Positief

Inmiddels is de app in het eerste bedrijfsrestaurant van Hutten geïnstalleerd en zijn de gasten die de app gebruiken tevreden. Renirie: “We horen positieve geluiden over de tijdsbesparing door niet te hoeven wachten voor de kassa en het zelf kunnen activeren van de pin-terminal.” Gasten houden overzicht van hun uitgaven door de bestelhistorie en het digitaal ontvangen van de kassabon per mail. Hutten gaat de betaalapp ook op andere locaties inzetten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Cateraar CIRFOOD introduceert de Twist’d

Catering - CIRFOOD heeft als eerste bedrijfscateraar in Nederland de Twist’d aangeschaft en deze speciaal geïmporteerd. De cateraar  introduceert daarmee een smakelijk en vernieuwend tosti concept waarmee de cateraar ‘het beste van alle werelden aan de gasten kan geven’.

Lees bericht




Hutten wordt Food & Beverage-partner van DPG Media

Catering - Vanaf halverwege maart volgend jaar wordt Hutten de nieuwe partner voor het verzorgen van het aanbod Food & Beverage voor de medewerkers van DPG Media. De cateraar uit Veghel gaat dat voor de DPG-Mediamedewerkers verzorgen op drie locaties: het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor Mediavaert in Amsterdam-Duivendrecht en de kantoren in Best en Rotterdam.

Lees bericht


Wakker Dier zet tien ‘plantaardige’ cateraars in het zonnetje

Campagne – Omdat tien bedrijfscateraars zich hebben gecommitteerd aan de ‘meer plant, minder dier’-doelstelling van Wakker Dier, zet de organisatie deze in een printadvertentie in het zonnetje. De betreffende cateraars hebben toegezegd in 2030 minimaal zestig procent plantaardige eiwitten aan te bieden van alle verkochte eiwitten.

Lees bericht

Vitam test True Prices bij provincie Groningen

Catering – Cateraar Vitam is bij het provinciehuis in Groningen gestart met een test waarbij de echte prijs van een tweetal gerechten inzichtelijk worden gemaakt. Dit is de prijs die de gasten gewend zijn te betalen plús de milieukosten en sociale kosten. Deze zogenoemde meerkosten zijn berekend door samenwerkingspartner True Price.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid