Hutten verrast Amphia-zorgpersoneel op Valentijnsdag


Hutten wilde het zorgpersoneel van het Amphia-ziekenhuis een hart onder de riem steken / Foto bij: Hutten

Catering – Voor het zorgpersoneel van het Amphia-ziekenhuis was het een enorme verrassing. De binnenplaats van het ziekenhuis was omgetoverd tot een sfeervolle dank- en complimententuin met een vleugje Valentijn.

Voor de zorgmedewerkers waren er kraampjes met soep, broodje hotdog en churros, een Complimenten fee, een hartjes-foto-hoekje en een scherm waar de dankbetuigingen op stonden die mensen via whatsapp gestuurd hadden. Volgens F&B manager Juliette van Gorkom bij Hutten hebben naar schatting zo’n 1200 zorgmedewerkers de Valentijnsmarkt bezocht.

Hutten wilde de zorgmedewerkers met de complimentenmarkt een hart onder de riem steken. Niet alleen in de begin periode van de coronapandemie, maar ook nu nog, wordt er veel van de zorgmedewerkers gevraagd. Aanvankelijk waren de gebaren van waardering er voor de zorg volop, maar na verloop van tijd werd dat minder. Met complimentenmarkt liet Hutten zien de inzet nog steeds te waarderen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Aviko gaat met ketenpartners frietketen verduurzamen

Verduurzamen - Aviko gaat samen met een aantal partners werken aan het verder verduurzamen van de waardeketen van aardappelfriet. Samen met Derks Akkerbouw, AB Texel, Dasko Koel- en Vriestransport en Hutten Catering willen deze vijf partijen zich gezamenlijk inzetten om de CO2-uitstoot binnen de keten - van teler tot tafel - tegen 2030 net zero te krijgen.

Lees bericht


Opsplitsen ZorgTotaal in Zorg & food en Zorg & ICT goede zet

Vakbeurzen - Eigenlijk is er maar relatief weinig ruchtbaarheid aan gegeven, maar van 8 tot en met 11 april worden voor de eerste keer de drie vakevents Zorg & food, Zorg & facility en Zorg ICT gezamenlijk gehouden als opvolger van de vroegere beurs ZorgTotaal. Dat wil niet zeggen dat belangstellenden de weg naar de Jaarbeurs in Utrecht niet wisten te vinden. In tegenstelling....

Lees bericht

The Right Meal en SYNDLE bundelen de krachten

Samenwerking - Online diëtistenpraktijk The Right Meal gaat samenwerken met organisatieadvies- en trainingsbureau SYNDLE. Beide partijen spelen een rol in het optimaliseren van voeding in de zorg, waarbij SYNDLE zich richt op zorginstellingen en The Right Meal op de individuele thuissituatie.

Lees bericht

Nieuwe norm gezonder en duurzamer voedingsaanbod zorg

Zorg - Goede Zorg Proef Je heeft dinsdag de nieuwe norm vastgesteld voor een gezonder en duurzamer voedingsaanbod in ziekenhuizen. De factsheet is ontwikkeld in samenwerking met stichting Alliantie Voeding in de Zorg, het Voedingscentrum en een aantal voorhoedeziekenhuizen, op initiatief van Vermaat.

Lees bericht



Nieuw voedingsconcept VersZorgende voor kleinschalige zorg

Zorg - Voor de kleinschalige zorg in Nederland is het voedingsconcept VersZorgende ontwikkeld. Het concept gaat uit dat mensen, de zogeheten VersZorgenden, het proces rond eten en drinken in een woonvorm op zich nemen en zodoende het zorgpersoneel ontlasten. Bij dit proces worden zoveel mogelijk de cliënten van de woonvorm betrokken.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid