Huuskes plaatst eerste babbeldeuren bij zorginstellingen


Zorg – Huuskes, totaalleverancier in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering, heeft vandaag de eerste babbeldeuren geplaatst bij enkele zorginstellingen. Bewoners van zorginstellingen, die in  quarantaine zitten, kunnen via de babbeldeur toch veilig familieleden en vrienden ‘offline’ praten en elkaar aankijken.

De babbeldeuren zijn een initiatief van Artica.nl, die de deuren introduceerde als Kuierdeur. Toen het bedrijf op social media een preview toonde van het idee, was er direct van alle kanten belangstelling. Ook Huuskes meldde zich en vandaag werden de eerste deuren in het land geplaatst.

De babbeldeur past in elk bestaand deurkozijn, volgens de bedenker Artica.nl. Belangrijk is dat mensen elkaar kunnen zien door het plexiglas. Gesproken wordt er via een intercom. De eerste deur werd officieel geopend bij De Citadel van Aveleijn in Oldenzaal.

Huuskes heeft het initiatief opgepakt samen met enkele partners, te weten Moderna Textielservice, FrieslandCampina, Unilever Food Solutions Nederland en Nutricia.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Opsplitsen ZorgTotaal in Zorg & food en Zorg & ICT goede zet

Vakbeurzen - Eigenlijk is er maar relatief weinig ruchtbaarheid aan gegeven, maar van 8 tot en met 11 april worden voor de eerste keer de drie vakevents Zorg & food, Zorg & facility en Zorg ICT gezamenlijk gehouden als opvolger van de vroegere beurs ZorgTotaal. Dat wil niet zeggen dat belangstellenden de weg naar de Jaarbeurs in Utrecht niet wisten te vinden. In tegenstelling....

Lees bericht


UFS brengt trendrapport ‘Future Menus 2024’ uit

Trends - Unilever Foods Solutions (UFS) heeft haar jaarlijkse trendrapport Future Menus 2024 uitgebracht. In het rapport worden acht wereldwijde trends beschreven in foodservice. Met name de invloed van Gen Z op de voedingsindustrie en de kansen die het biedt voor chef-koks krijgen de aandacht.

Lees bericht


Chef-kok Edwin van Gent (UFS) wil chefs creatief uitdagen

Interview - Unilever Food Solutions (UFS) bracht in maart van dit jaar een wereldwijd onderzoek uit naar de belangrijkste Future Menu Trends. In totaal namen marktexperts én 1.600 chefs uit 20 landen deel aan het onderzoek. Uit de verzamelde informatie kwamen acht foodtrends naar voren. Drie daarvan wil UFS dit jaar onder de aandacht brengen van Nederlandse chef-koks. Maar chef-kok Edwin van...

Lees bericht


Unilever profiteert vooral van prijsverhogingen

Analyse – Unilever heeft mooie cijfers zien over het afgelopen half jaar en dus was AEX blij. Maar de winstgroei van 21% kwam toch vooral door prijsverhogingen, want in aantallen verkochte producten deed het internationale voedingsconcern het minder. Vooral in Europa.

Lees bericht

Terug naar de ‘flavor’ op Food Inspiration Days Outdoor

Foodevent - Proeven, ruiken, koken, vergelijken, het kan allemaal op het eerste Food Inspiration Days Outdoor-event in Ede. Het vroegere eendaagse Unplugged heeft plaats gemaakt voor een tweedaags buitenspektakel op het terrein van kaasboerderij Remeker waar op zoek wordt gegaan naar de kern van elk product, of dat nu de kwaliteit, de boer, de teler of de smaak van het...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid