Joyce Teune nieuwe Country Manager TheFork


Benoeming – Joyce Teune wordt de nieuwe Country Manager van TheFork in Nederland. TheFork is onderdeel van TripAdvisor, het online restaurant-reserveringsplatform, met een wereldwijd netwerk van 60.000 restaurants en 23 miljoen maandelijkse bezoekers. Teune was voorheen  B2B Director bij TheFork Nederland en gaat zich nu als eindverantwoordelijke bezighouden met de verdere groei en ontwikkeling van de activiteiten van TheFork in Nederland, voorheen IENS. Zij rapporteert  aan Almir Ambeskovic, Head of Western Europe en board member van TheFork. Teune: “Mijn doel is om te blijven innoveren en om waarde toe te voegen voor de restaurants. Ik wil gasten met TheFork inspireren nieuwe culinaire ervaringen op te doen. Als country manager is het mijn doel om Nederland culinair op de kaart te zetten. Met initiatieven zoals de TheFork Restaurants Awards, is hiermee de eerste stap gezet”, aldus Teune. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Michelin Gids bundelt krachten met TripAdvisor en TheFork

Horeca - De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden. Evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor met dochteronderneming TheFork, zijn een samenwerking op het gebied van content en licenties aangegaan, om de...

Lees bericht

IENS verandert naam in TheFork

Online - Reserveringssite Iens gaat de naam veranderen en wordt voortaan TheFork. De naam TheFork wordt al langer internationaal gebruikt, meldt nu.nl. De reserveringssite Iens werd in 1998 opgericht door Iens Boswijk, maar bijna vier jaar gelden verkocht aan het Amerikaanse TripAdvisor. Door de naamsverandering wordt IENS nog internationaler en kunnen Nederlandse gebruikers ook restaurants boeken in andere landen waar...

Lees bericht

Meer dan de helft Nederlanders gaat uit eten tijdens feestdagen

Onderzoek – 53% van de Nederlanders gaat op één van de feestdagen buiten de deur eten en 1 op de 5 Nederlanders is bereid daarvoor meer dan 100 euro uit te geven, althans voor het kerstdiner. Dat blijkt uit onderzoek van TheFork - het moederbedrijf van reserveringsplatform IENS. Volgens het onderzoek van het reserveringsplatform viert dit jaar ruim de helft van de 1000 respondenten in Nederland...

Lees bericht

Bookingsplatform BookDinners vernieuwd

Bookingssite - Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft het online reserveringsplatform BookDinners vernieuwd. Samen met alle partners, waaronder de oprichters van Couverts (Paul Wiertz en Michiel Huisman) is de vernieuwde site vandaag gepresenteerd. BookDinners onderscheidt zich van andere reserveringssites door de persoonlijke insteek voor gasten. De reserveringssite is daarmee het eerste sociale restaurantplatform van Nederland dat restaurants en hun gasten met...

Lees bericht


‘Kortingacties in horeca niet altijd lonend’

Horeca – Horeca-acties zoals de Iens Dinner Deals, Groupon, Diningcity en de aangekondigde restaurantweek in samenwerking met Albert Heijn zijn niet altijd lonend voor ondernemers. Daarvoor waarschuwt belangenorganisatie KHN. Ondernemers moeten vooral zelf rekenen. De vele kortingsacties en promotie die er worden georganiseerd voor horecabedrijven zijn leuk voor de gasten, maar of ze ook goed zijn voor de ondernemers is de...

Lees bericht

Helft Nederlanders gaat uit eten tijdens de feestdagen

Onderzoek - 47% van de Nederlanders gaat uit eten tijdens de aankomende feestdagen. Hoewel iets meer dan de helft liever thuis kokkerelt, is vooral Tweede Kerstdag erg populair om buiten de deur te eten. Bijna de helft (48%) van de respondenten heeft op deze dag een diner in een restaurant gereserveerd.  Dat blijkt uit onderzoek van reserveringssite IENS. De feestdagen worden ook...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid