Joyce Teune nieuwe Country Manager TheFork


Benoeming – Joyce Teune wordt de nieuwe Country Manager van TheFork in Nederland. TheFork is onderdeel van TripAdvisor, het online restaurant-reserveringsplatform, met een wereldwijd netwerk van 60.000 restaurants en 23 miljoen maandelijkse bezoekers. Teune was voorheen  B2B Director bij TheFork Nederland en gaat zich nu als eindverantwoordelijke bezighouden met de verdere groei en ontwikkeling van de activiteiten van TheFork in Nederland, voorheen IENS. Zij rapporteert  aan Almir Ambeskovic, Head of Western Europe en board member van TheFork. Teune: “Mijn doel is om te blijven innoveren en om waarde toe te voegen voor de restaurants. Ik wil gasten met TheFork inspireren nieuwe culinaire ervaringen op te doen. Als country manager is het mijn doel om Nederland culinair op de kaart te zetten. Met initiatieven zoals de TheFork Restaurants Awards, is hiermee de eerste stap gezet”, aldus Teune. Bron: @FoodClicks Benoeming – Joyce Teune wordt de nieuwe Country Manager van TheFork in Nederland. TheFork is onderdeel van TripAdvisor, het online restaurant-reserveringsplatform, met een wereldwijd netwerk van 60.000 restaurants en 23 miljoen maandelijkse bezoekers. Teune was voorheen  B2B Director bij TheFork Nederland en gaat zich nu als eindverantwoordelijke bezighouden met de verdere groei en ontwikkeling van de activiteiten van TheFork in Nederland, voorheen IENS. Zij rapporteert  aan Almir Ambeskovic, Head of Western Europe en board member van TheFork. Teune: “Mijn doel is om te blijven innoveren en om waarde toe te voegen voor de restaurants. Ik wil gasten met TheFork inspireren nieuwe culinaire ervaringen op te doen. Als country manager is het mijn doel om Nederland culinair op de kaart te zetten. Met initiatieven zoals de TheFork Restaurants Awards, is hiermee de eerste stap gezet”, aldus Teune. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



TheFork wil meer verbinden en komt met nieuw logo

Reserveringsplatform – Restaurantreserveringsplatform TheFork, actief in Europa en Australië, wil de impact en de verbinding tussen restaurants en gasten vergroten en komt met nieuwe identiteit. Het nieuwe logo dat de identiteit moet uitstralen werd vrijdag in alle landen gepresenteerd.

Lees bericht


Wisseling van de wacht bij Tripadvisor en TheFork

Managementwisseling - Tripadvisor, ’s werelds grootste reisplatform en TheFork, het toonaangevende, wereldwijde platform voor het reserveren van restaurants, hebben vandaag een managementwissel aangekondigd binnen La Fourchette SaS, beter bekend onder de naam TheFork.com. 

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid